Asiapuolue asialinjalla

Asiakeskeisyys erottaa meidät tunnepohjaisesta politikoinnista.

Näin sanoi perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo viime viikolla A-studiossa ja viikonlopun aikana sattui Facebookissa silmiin kaksi esimerkkiä siitä menemisestä asiat edellä, ilman mitään turhaa tunteilua.

Puolueen lehti Suomen Uutiset julkaisi jutun Kalasatamaan ilmestyneestä uhkaavasta seinäkirjoituksesta, jossa kehotetaan tappamaan valkoinen kuningas. Tähän reagoi asiapuolueen kansanedustaja asiallisesti parahtamalla uhatuista kantasuomalaista, joiden esi-isät taistelivat meille itsenäisyyden ja loivat selkänahastaan meille hyvän yhteiskunnan.

meri white

Kun kansanedustajalle kerrottiin töhryn liittyvät suosittuun tv-sarjaan, niin reaktio oli asiapitoinen epäily siitä, että huomauttaja itse on käynyt tuon töhryn tekemässä.

lm

Tämä muistuttaa jo kovasti Laura Huhtasaaren reaktiota kesällä 2015, jolloin hänen huomattiin olevan Facebookissa umpirasistisen ryhmän jäsen ja hän päätti syyttää ensimmäistä lehden uutista sivullaan kommentoinutta kieroilusta ja hakkeroinnista.

Epäilevä voisi nyt huomata tässä jotain tunne edellä menemistä, mutta samaa ei voi epäillä saman puolueen mieskansanedustajasta. Juho Eerola ei hätkähdä ihmiskaupan uhrien palauttamista takaisin seksiorjuuteen, vaan suorastaan ylpeilee kovuudellaan ja säälimättömyydellään. Ihmiskaupan uhrit ovat huoria eikä huorilla ole mitään oikeutta turvapaikkaan, sillä hän itse on hallitusneuovotteluissa niin linjannut.

eerola

Jatkokeskustelussa Eerola täsmentää näkemystään sanomalla, että näihinkään nigerialaiskirjeisiin ei kannata uskoa eikä asia muutenkaan kuulu meille.

je

On se hyvä, että meillä on tällainen asiakeskeinen ja suoraselkäinen kansanedustaja, joka ei haaskaa aikaansa vaikkapa ulkomaalaislakiin ja Suomea sitoviin kansanvälisiin sopimuksiin tutustumiseen. Hän tuomitsee ihmiskaupan uhrit suoralta kädeltä valehteleviksi huoriksi ja viittaa ilmeisesti Dublin-sopimuksen määrittelemään turvapaikkahakemuksen käsittelymaahan, joka joidenkin nigerialaisten tapauksessa tiukasti tulkiten olisi Italia.

Koska Eerola ei selvästikään ole tutustunut turvapaikkaa, rajoja ja maahanmuutoa koskevaan eurooppaoikeuden käsikirjaan, niin laitan tähän vielä kuvan kirjan sivulta 50:

s50

Ihan turhaan minä taas tämänkin kerroin. Kun populistipuolueessa mennään asialinjalla, niin se ei tarkoita lain ja sopimusten tuntemista eikä yleistä tulkintaperiaatetta, jonka mukaan aina on tulkittava heikomman osapuolen eduksi. Populistipuolueessa ollaan kovia kuin Kruppin teräs ja ylpeillään sekä kovuudella että asiantuntemattomuudella. Harveneva äänestäjäkunta haluaa kuulla tunteellista tarinaa esi-isien selkänahasta ja raakaa puhetta maahan tulevista huorista.

isänmaallinen enemmistö

Kuva: Facebook/Isänmaallinen Enemmistö

***

Vain asiallinen kommentointi sallittu ja vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

 

Kommentit (51)
 1. Antero Pönni
  15.8.2016, 10:16

  Tässä yllätettiin Leena Meri housut kintuissa, niinkuin Laura Huhtasaarikin aikaisemmin
  Olisikohan ensin viisainta selvittää taustat, ennenkuin annetaan näppäimistön laulaa Meri ja Huhtasaari?
  Näin kun olette toimineet, niin olette tuoneet koko oman tyhmyytenne koko kansan pällisteltäviksi.

  1. No eipä tuo kyllä oikeasti taida aueta kuin sarjan tosifaneille, GoT ei kuitenkaan vielä kuulu yleissivistykseen. Aika harva ns. normiseuraajakaan tuota yhdistää, tai sitten olen vain poikkeus.

   Ehkä se sanan “king” (mitä sillä sitten kai ajettiin takaa) lisääminen sinne loppuun auttaisi hieman ymmärtämään, että tässä ei tällä kertaa ehkä puhuta rodusta. Oli miten oli, tuo on niin räikeästi tavallisuudesta poikkeava seinäkirjoitus, että aivan ensimmäiseksi tuli mieleen RK-kansan false flag. Nimittäin “tappakaa islamistit” ja “suvakkien on kuoltava” tyylisiä tuhruja ja tarroja tulee vastaan kyllä huomattavasti enemmän kuin noita. Niistä tosin ei kyllä näe kenenkään juuri ulisevan.

   1. Väinö Lilius
    15.8.2016, 14:11

    Tuossa pakolaiskriisin alettua kaikkien SVL-natsien julisteiden ja vastaavien hakaristitarrojen liimaus loppui näillä kylillä suunnilleen yhdessä yössä ja samalla ISIS-liput ilmestyivät jokikiseen puistopenkkiin ja lyhtypylvääseen. Kaiken lisäksi tarroissa olevat “arabinkieliset” (oikeasti persian) verkkolinkit ovat väärillä aakkosilla väärin kirjoitettua siansaksaa. Ei sen arvoituksen ratkaiseminen kovin monimutkaista ole.

  2. persut johtava natsiporukka.onneksi kuihtuu pois.eikä pikkuhitlerit pääse valtaan.

 2. Saattaa olla, että Meri yllätettiin ” housut kintuissa” niinkuin aiempi kommentoijakin huomautti. En ole kuitenkaan kovin varma, että näin olisi. Valheita paljon toistettaessa, ne muuttuvat pöljissä päissä isämmaalliseksi totuudeksi. Ei oikein uskoisi lainoppineen noin herkästi reagoivan. Eikös muuten edk avustajilla luulisi olevan aikaa googlailla vähän taustoja. Minulta meni viisi sekuntia.

  1. Hannu Ala-Olla
   15.8.2016, 10:59

   Ei poliitikon nykyisin kannata mitään tiedonhakuja faktantarkistustarkoituksessa tehdä. Kannattaa sanoa se, mikä parhaiten omaa asiaa ajaa kun vääristä tiedoista tai suusta päässeistä sammakoista ei kuitenkaan ole mitään seurauksia.

Kommentointi suljettu.