Jokohan poliisia kiinnostaisi?

Lieneekö syynä aamulla julkaisemani kirjoitus maahanmuuttajien sosiaalietuuksia koskevasta valheellisesta uutisesta, torstain Sana-lehdessä julkaistu minusta ja blogistani kertova juttu vai tänään ilmestyneessä Talentia-lehdessä oleva haastatteluni, niin joka tapauksessa pitkäaikainen häirikköni aktivoitui taas.

Ollessani tänään mukana haastattelemassa kunnan talouspäällikön virkaa hakeneita alkoi puhelimeni sähköposti kilahdella rytmikkäästi. Viestejä tuli tiheässä tahdissa yli 40 ja ne kaikki tulivat Kokoomuksen aluetoimistoista ympäri maan. Viestissä kiitettiin lähettämästäni palautelomakkeesta ja näytettiinpä se palautekin, joka nimissäni oli lähetetty. Se oli tällainen:

kokoomus 26.8.16

Tämä palaute oli mennyt täsmälleen samanlaisena ainakin seuraaviin Kokoomuksen aluetoimistoihin: Satakunnan Kokoomus 6 kertaa, Keski-Suomen Kokoomus 12 kertaa, Pohjanmaan Kokoomus 10 kertaa ja Varsinais-Suomen Kokoomus 10 kertaa.

Sanomattakin on selvää, että viestit eivät ole minun lähettämiäni, vaan joku on kirjoittanut palautelomakkeeseen minun nimeni ja sähköpostiosoitteeni. Osoitettani on levitetty ahkerasti erilaisilla vihasivuilla vuosikausia ympäri nettiä kehoituksin lähettää minulle palautetta. Viimeksi näin sitä levitettävän yhdessä katuosoitteeni kanssa Rajat kiinni-liikkeen Facebook-ryhmässä.

Tämä temppu ei ole uusi, sillä jo viime keväänä Kokoomus sai vastaavia Orpon tappouhkauksia minun nimissäni. Kerroin siitä silloin vain poliisille tekemässäni rikosilmoituksessa, joten asialla on taas sama henkilö. Hän lähetteli keväällä myös törkeitä kommentteja ja vastaavia tappouhkauksia blogiini käyttäen oikeiden poliisien nimiä ja sp-osoitteita. Keväällä poliisi lopetti kaikkien näiden viestien esitutkinnan, koska lähettäjän selvittäminen on vaikeaa, todennäköisesti mahdotonta ja joka tapauksessa liian kallista.

Juuri siksi julkaisen tämän tappouhkauksen nyt blogissani. Ei tekijää saada nyt selville sen paremmin kuin keväälläkään. Tai saadaan, jos vaikka julkisuus saisi poliisin huolestumaan valtiovarainministerin turvallisuudesta ja ottamaan tutkinnan tosissaan. Autan tarvittaessa mielelläni poliisia kertomalla muutamien sellaisten henkilöiden nimiä, joiden tietokoneet kannattaisi tutkia.

Tällaista ja paljon pahempaakin saa kokea jokainen, joka uskaltaa kyseenalaistaa äärioikeistolaisten rasistien puheet. Ei ole mikään ihme, että monet vaikenevat ja juuri pelolla vaientaminen tässä on tarkoituksena. Minun tapauksessani se ei kuitenkaan tule onnistumaan.

Voihan tietysti olla, että asialla on vain joku surkimus, joka on pyhittänyt koko elämänsä minun inhoamiseeni. Ehkä minä saan hänet tuntemaan oman pienuutensa ja mitättömyytensä, en osaa sanoa. Joka tapauksessa hän haaskaa aikaansa. Tuuli ei mahda kivelle mitään.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

 

Kommentit (23)
 1. Ingmar Forne
  26.8.2016, 17:15

  8.5.2011 silmään sattui Turun Sanomien uutinen että edellisvuonna oli lopetettu noin 1700 tapauksen tutkinta kesken säästösyistä. Tein vuonna 2009 rikosilmoituksen arviolta miljoona-luokan kavalluksesta, jonka uhreiksi olivat joutuneet työvoimatoimistoissa puhelimitse asioineet monen vuoden aikana. Sekin jätettiin tutkimatta. Luultavasti myös sen takia että korkeita valtion virkamiehiä todennälöisesti olivat kuvioissa mukana. Ja aivan todistettavasti muutama johtava poliitikko. Ei sellaista voi tutkia. Mikä onkin helppoa kun rikoksen uhrit ovat lähes kaikki työttömiä. Asia taitaa nykyisin olla maallisissa tuomioistuimissa vanhentunut, mutta on vielä eräs tuomioistuin jossa mikään asia ei koskaan vanhene.
  Tämän takia tämä on kinnostava. Saa nähdä jos viranomaiset ryhtyvät tekemään sitä työtä, jolle me veronmaksajat maksavat heille palkkaa. Tai sitten ei.
  Kaikkea hyvää blogin kirjoittajalle.

 2. Marko Malezer
  26.8.2016, 17:22

  Minulle on tullut yksi tappouhkaus tosin se kirjoitettiin netin roskajulkaisun facebook kommentteihin josta tein rikosilmoituksen laittomasta uhkauksesta kyseinen uhkaus oli sanasta sanaan “Marko Malezer sinä se saatkoht kuulankabiiniin v..n persreikävatipää” ja vielä sen jälkeen haukuttiin v…n lelukyttä koska omassa kommentissani näkyy, että olen järjestyksenvalvoja/vartija. Vähän sensuroituna tosin ja sitten keskiviikkona tuli minun Facebook messengeriin viesti missä sanottiin “Ihanaa Tuet Suomen muuttumista Islam Valtioksi Saudi Arabia on tulevaisuus rauhan valtiosta” kun taistelen pakolaisten ihmisoikeuksien puolesta mikä ei äärioikeistolle kelpaa. Sakari sinulla on hyviä kirjoituksia ja totuus paistaa niistä läpi onneksi Suomessa on vielä sinun kaltaisia oikeudenmukaisi ihmisiä. Jatka samaan malliin

Kommentointi suljettu.