Isänmaan urhot

Rasismin kyllästämän isänmaallisuuden elähdyttämät urhot järjestivät eilen jo kolmatta kertaa Itäkeskusta boikotoivan mielenosoituksen. Heidän mielestään paras keino boikotoida kauppakeskusta on mennä sinne jatkuvasti paikan päälle ja haalia mukaan väkeä ostosmatkalle tarjoamalla ilmainen kyyti. Mielenosoituksen jälkeen he boikotoivat paikan ravintoloita nauttimalla niissä virvokkeita.

Mielenosoituksen järjesti Marco de Witin vetämä Suomi ensin -liike, joka harjoitteli toimintaansa koko viime talven häiritsemällä silloin vielä Rajat kiinni -liikkeen nimellä urheiluseura Tapanilan Erän toimintaa. Kokemuksen ja itseluottamuksen kartuttua siirryttiin isommille aukioille.

Tälläkin kertaa mielenosoitus sujui isänmaallisuutta irvokkaasti runnellen. Sikapäähineen tarkoitus lienee joko toimia muslimikarkotteena samaan tapaan kuin valkosipuli karkottaa vampyyrit tai symboloida Suomea uutena vaakunaeläimenä.

14225594_10210560391306201_1795355301807950817_n

Tällä kertaa tapahtui kuitenkin jotain sellaista, jonka tapahtuminen oli vain ajan kysymys. Iltalehden saamien tietojen mukaan mielenosoituspaikan lähellä pahoinpideltiin raskaana oleva musliminainen. Tämä kiirehdittiin tietenkin heti kiistämään levittämällä videota, jossa noin 150 metrin päässä väitetystä pahoinpitelypaikasta mielenosoittajat estävät musliminaisen pääsyn kauppaliikkeeseen. Videolla selvästi tunnistettavat miehet sulkevat pienoiskokoista Suomen lippua heilutellen naisen tien ja hän pääsee jatkamaan matkaansa vasta poliisien saattamana.

Tapauksia näyttäisi siis olevan kaksi yhden ainoan mielenosoituksen aikana. Joka tapauksessa kansan syviksi riveiksi itsensä tuntevat isänmaallisuuden irvikuvat hurraavat tapahtumille avoimesti.

14322434_706989242808557_5110091602755308549_n

En tiedä mitä paikan päällä tapahtui, mutta poliisi selvittänee asian. Tosin selvitystyön alku ei näytä vakuuttavalta, kun ylikomisario tiedustelee julkisesti Iltalehdeltä oliko väitetty pahoinpitely sama tapaus, josta 150 metrin päässä kuvattu video on peräisin.

huhtela

Mikä tätä maata vaivaa? Raskaana olevan naisen pahoinpitelystä kertovalle uutiselle hurrataan keskenmenoa toivoen. Kauppaan menevän naisen tie katkaistaan poliisin silmien alla. Ylikomisario käy suukopua toimittajan kanssa sosiaalisessa mediassa tivaten tapahtumien kulkua. Taustalla hollantilais-suomalainen, asevelvollisuuttaan aikoinaan pakoillut, sittemmin konkurssin tehnyt hautausurakoitsija ja nyt Suomen nimeen vannova rasisti karjuu ääni särkyen ihmisvihaa ja suorastaan yllyttää rikoksiin poliisimuurin suojaamana.

Että sananvapaus ja mielipiteen ilmaisuvapaus, niinkö sanotte. Mistä lähtien sananvapauden ja ilmaisuvapauden nimissä on saanut kiihottaa kansanryhmää vastaan ja yllyttää rikoksiin? Mielenosoituksesta ilmoittaminen ei vapauta rikoslain määräyksistä, vaan kiihottaminen kansanryhmää vastaan on rikos myös poliisien selän takaa tehtynä. Ilmaisuvapaus ei oikeuta pahoinpitelemään ketään tai edes estämään kenenkään liikkumista julkisessa tilassa. Vain poliisi voi rajoittaa liikkumista paikalla, eivät mielensoituksen järjestäjät saati sitten satunnaiset mielenosoittajat.

Missä viipyy oikeasti isänmaallisten raivo näitä Suomen ja suomalaisuuden pilkkajia kohtaan? Miksi yksikään puoluejohtaja ei tuomitse tällaista toimintaa? Miksi vastuuministeri ei lyö nyrkkiä pöytään? Miksi itse presidentti ei jyrähdä, että menkää nyt helvetin tanopäät kotiinne ja pysykää siellä?

En tiedä vastausta. Ehkä olemme oikeasti siirtyneet rasistisen äärioikeiston terroriin ihan valtiojohdon siunauksella.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

 

Kommentit (39)
  1. Jorma Lehikoinen
    12.9.2016, 10:15

    Oma niskalaukaus rasisteilta. Toivon ja uskon, että poliisi seuraa näitä tapahtumia tarkasti. Vasta kun kaikki keskeiset siat on identifioitu niin järjestysvalta estää näiden tulevan toiminnan. Ra-siat vaan innostuisivat, jos lyödään isoa nyrkkiä pöytään.

  2. Juha Toivoniemi
    12.9.2016, 10:16

    Ehkä näitä tanupäitä pitää olla että nykyinen meno saa jatkua. Aika usea ymmärtää että näitä pitää olla, jotta nykyiset politikot saavat jatkaa tätä pelon- ja epävarmuuden olotilaa jolla kansaa voidaan hallita. Tulee mieleeni vanha lause että hajoita ja hallitse

Kommentointi suljettu.