Käänteistä palautetta

Olen pitänyt blogia kuusi ja puoli vuotta ja sinä aikana on palautetta tullut runsaasti. Hyvät lukijat, nyt minä annan teille palautetta.

Eilen kerroin näkemykseni rasismin kyllästämällä isänmaallisuudella ratsastavasta Suomi ensin -liikkeestä ja sen mielenosoituksesta Itäkeskuksessa.  Nämä jutut aktivoivat aina laumoittain törkykirjoittelijoita ja niin kävi eilenkin. Heitä tuli niin paljon, että suljin blogin kommentoinnin ja lisäksi bannasin kahdella Facebook-sivullani kymmeniä kommentoijia. Syynä ei ole se, että en kestäisi kritiikkiä, sillä sitä on edelleen näkyvissä vaikka kuinka paljon. Syynä on se, että minulla ei ole mitään velvollisuutta sietää silmilleni sylkeviä raivohulluja. Jostain syystä nämä oman sananvapautensa perään rääkyvät surkimukset vaativat, että heidän hengentuotteensa pitää aina julkaista, mutta heidän kanssaan eri mieltä olevat saavat tukkia turpansa väkivallan uhalla.

Suomen koululaitoksessa näyttää olevan sellainen vika, että kaikki opetetaan lukemaan, mutta läheskään kaikkia ei saada opetettua ymmärtämään lukemaansa. Yleisin väite eilen oli, että olisin jutussani valehdellut. Poliisi ilmoitti, että Itäkeskuksessa tapahtuneeksi ilmoitetusta raskaana olevan naisen pahoinpitelystä ei ole löytynyt näyttöä eikä naisella itsellään ole vaatimuksia. Poliisi kuitenkin kertoi jatkavansa tapahtumien selvittelyä.

En väittänyt pahoinpitelyä tapahtuneeksi, vaan kerroin mitä Iltalehti asiasta uutisoi. Poliisi ilmoitti uusia tietoja vasta tuntikausia juttuni ilmestymisen jälkeen, mutta minun olisi ilmeisesti pitänyt osata ennustaa.

Erityisen hyväksyttävänä tunnuttin pitävän tapaa, jolla joukko mielenosoituksen järjestäjiä esti maahanmuuttajanaisen kulkemisen kadulla tukkien hänen tiensä. Estäminen näkyy selvästi ahkerasti levitetystä videosta. Tätä tekoa puolusteltiin sillä, että mielenosoituksen järjestäjät olivat asettaneet pukeutusmiskoodin eikä mielenosoitusalueella saanut liikkua vapaasti. Ei ymmärretä, että rajattukaan julkinen tila ei ole mielenosoittajien yksityisaluetta eivätkä he saa estää kenenkään liikkumista. Sen voi tehdä vain poliisi.

Rähinäjengi hyökkäsi sivuilleni syyttämään minua valehtelijaksi, hyysääjäksi, mielisairaaksi, peräkammarin puppelipojaksi, ammuttavaksi ja maasta karkotettavaksi.

hyvonen

ruohomaki-12-9-16

nordman-12-9-16

On helppo väitellä, kun keksii vastapuolen mielipiteet ja väitteet itse ja hyökkää sitten niitä vastaan. Minua syytettiin taas kerran rajattoman maahanmuuton kannattamisesta, maahanmuuttajien suosimisesta kantaväestön kustannuksella, ääri-islamin ja tyttöjen silpomisen kannattamisesta ja rasistisesta suhtautumisesta suomalaisiin. Nämä ovat lähes päivittäin toistuvia syytöksiä, vaikka kukaan ei ole koskaan pystynyt löytämään yhtään sellaista juttua, jossa kannattaisin tai edes hyväksyisin näitä asioita.

Yhtenäinen ja ehdoton ihmisarvo ja yhdenvertaisuus lain edessä näyttäytyvät tälle porukalle anarkismina, kommunismina, rasismina kantaväestöä kohtaan ja mielisairautena. Heidän mielestään maahanmuuttajilla ei ole samaa ihmisarvoa kuin muilla ja joka muuta väittää, joutaa tappaa.

Nämä uuslukutaidottomat muodostavat mielipiteensä kaltaistensa kommenttien perusteella koskaan edes lukematta juttujani. Jos he niitä sattuvat lukemaan, niin he tarttuvat yleensä yhteen tai kahteen sanaan osaamatta hahmottaa kokonaisuutta ja jutun varsinaista asiaa. Kuten kommenteista näkyy, niin he eivät myöskään osaa kirjoittaa ajatuksiaan siedettävällä tavalla, vaan oksentavat itse lietsotun vihansa ilmoille täysin estoitta.

Hekö ovat se kansan ääni, jota pitäisi kuunnella ja kumartaa? Kuunelkaa ja kumartakaa, jos haluatte. Minä en kumarra rasistiselle roskajoukolle, joka kääriytyy Suomen lippuun ja tahrii sen henkisellä ulostuksellaan.

ranta-1

Kuva: Demokraatti.fi/Ville Ranta

Maailman kiusana on se, että typerät ovat ehdottoman varmoja ja viisaat täynnä epäilystä. (Bertrand Russell)

***

Tätä juttua ei voi kommentoida ollenkaan. Kiitos kaikille niille, jotka olisivat halunneet kirjoittaa asiallisen kommentin, vaikkapa kriittisenkin. Näiden rasistien takia teidänkin sananvapauttanne nyt rajoitetaan.

Kirjoitteluun tulee nyt parin päivän tauko työmatkan takia. Rasistien on ihan turha kuvitella, että he olisivat säikäyttäneet minut tai edes pystyisivät siihen.

 

 

Kommentit (0)