Torven töräys

– Kylien poikamiehet jäivät nuolemaan näppejään, kun vähätkin naiset houkuteltiin vastaanottokeskuksiin.

– Se oli yhteiskunnan maksamaa seksiturismia, jossa suomalainen jätkä maksoi sen, mikä järjestettiin Lähi-Idästä. Niiden tarkoituksena on vaihtaa miespuolinen väestö ”suvakkien” toimesta.

Perussuomalaisten pää-äänenkannattaja Suomen Uutiset on muuttunut netin roskajulkaisu MV:n kauluspaitaversioksi. Tämä journalistin ohjeisiin sitoutumaton ja siksi JSN:n toimivallan ulkopuolella oleva lehti kirjoittelee jatkuvasti ala-arvoisia ja rasistisia juttuja ihan MV:n tapaan. Tänään lehti julkaisi syytteen kansanryhmää vastaan kiihottamisesta saavan Teuvo Hakkaraisen haastattelun.

Erästä Fb-kaveriani siteeraten sama levy pyörii vain soitinta vaihtaen ja välillä pääsee torvikin ääneen. Hakkaraisella ei ole pienintäkään aikomusta muuttaa käytöstapojaan, vaan hän uhoaa jatkavansa samalla avoimen rasistisella linjalla mahdollisesta tuomiosta huolimatta. Kaikesta päätellen hän suorastaan haluaa monta tuomiota, mutta sen verran korjaan hänen näkemyksiään, että ei niitä sakkolappuja jatkossakaan suoraan kotiin lähetetä. Kyllä jokainen juttu käsitellään erikseen oikeudessa.

Koko juttu on suomeksi sanottuna aivan uskomatonta paskaa. Peräkylän juntti voi ihan hyvin olla, mutta se ei tarkoita sitä, että pitää suoltaa kaikki kaunaisimmat ja katkerimmat, omassa päässä kehitellyn pillukateuden sävyttämät ajatuksensa kaikelle kansalle ja vieläpä puolueen lehden avuliaasti auttamana. Hakkarainen ei myöskään suostu ymmärtämään miksi hän saa syytteen, mutta Helsingin Sanomat ei, vaikka sielläkin käytettiin kerran samaa lausetta “Kaikki terroristit ovat muslimeja”.

Hakkarainen ei takuulla ole koskaan kuullutkaan sanaa konteksti ja jos onkin, niin hänellä ei ole aavistustakaan sen merkityksestä. Helsingin Sanomat käytti lausetta esimerkkinä jutussaan, jossa oikoi tavallisimpia turvapaikanhakijoihin kohdistuvia vääriä väitteitä.

Kaikkien pahimpana pidän Hakkaraisen avoimen halveksivaa suhtautumista naisiin yleensä ja SPR:n vapaaehtoistyöntekijöihin erityisesti. Jos maaseudun poikamies ei ennen vastaanottokeskuksen paikkakunnalle avaamista ole naista saanut, niin ei hänen puutteensa ainakaan naisista johdu. Kannattaisi mieluummin vilkaista peiliin ja kuunnella omia puheitaan sillä korvalla, että olisivatko ne mahdollisesti naisten mielestä vastenmielisiä.

Historioitsija Jussi Jalonen kiteytti Facebookissa osuvasti sekä Hakkaraisen kannanoton että Suomen Uutisten linjan näin:

Hyvät kansalaiset, tämä kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kannanotto SPR:n naistyöntekijöiden seksisuhteista turvapaikanhakijoiden kanssa on julkaistu hallituspuolueen virallisen, veronmaksajien rahoista kustannetulla lehdistötuella rahoitetun pää-äänenkannattajan sivuilla. Kyseessä on siis, kansanedustajan omaa rinnastusta käyttäen, yhteiskunnan maksama rasismi.

Omasta puolestani lisään vielä kuvan Pertti Jarlan sarjakuvasta Fingerpori.

munat

***

Kommentointi vain omalla nimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (25)
 1. Arja Paakkanen
  4.11.2016, 19:15

  Kiitos taas hyvästä kirjoituksesta. On uskomatonta, että on tuollaisia hakkaraisia ja puolueita, joilla ei muuta ideaa olekuin maahanmuuttajien jahtaus.

 2. Jorma Hevonkoski
  4.11.2016, 19:47

  Ei Herra hakkarainen välttämättä ole tyhmä. Hän vain toteuttaa määrättyä tehtävää. Suomalaiset ovat olleet historiallisesti kuisallisen yhtenäisiä. Siihen on saatava muutos. “Pyrimme hajottamaan suomalaiset mahdollisimman useaan toisiaan vastaan taistelevaan leiriin, että jokin niistä pyytää ystävällisen naapurimaamme sotilasvoimien rauhoittamaan tilannetta”

  1. Matti Murto
   4.11.2016, 20:56

   Kyllä Hakkarainen on ihan rehellisesti tyhmä. Jos jotain taustavaikuttamista tapahtuu, niin tämä idiootti on pelkkä käsikassara.

  2. Veli-Pekka Saarinen
   4.11.2016, 21:58

   Ei, kyllä Hakkarainen on ihan oikeasti tyhmä, mikä herättää kysymyksen, miten helvetin tyhmiä ovat ne, jotka hänet ovat eduskuntaan äänestäneet.

Kommentointi suljettu.