Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Selvyyden vuoksi

Syyskuussa Twitteriin ilmestyi Polttouuninpankko-profiili.

sammakko

Kuten näkyy, niin kuva on muokattu minun profiilikuvastani ja myös ”sakutimonen” näyttäisi viittaavan minuun. Kuvan alla sanotaan kuitenkin, että se on sammakkoprofiili. ”Ei Sakari” kertoo tai ainakin sen pitäisi kertoa kaikille, että profiililla ei ole mitään tekemistä minun kanssani. Tämän sammakkoprofiilin takana oleva henkilö voisi oikeastaan ilmoittautua minulle, niin voisimme hiukan keskustella netin moraalisäännöistä ja tekijänoikeusjuridiikasta.

Joku on siis keksinyt ruveta ratsastamaan minun nimelläni, koska ei ole uskonut omien eväidensä riittävän. Eivät ne riitäkään, sillä juttujeni lukijat tajuavat kyllä, että en koskaan käy keskustelua yksittäisillä ja lyhyillä lauseilla, jotka voi tulkita monella tavalla. Siksi ja ajankäytöllisistä syistä minulla ei ole ollenkaan twitter-tiliä.

Siksi olen lähinnä huvittunut, kun jotkut tuon tilin kanssa kinaavat luulevat väittelevänsä minun kanssani. Parhaat kirjoittavat näistä väittelyistään jopa ”uutisia” netin roskamedioihin.

sus

Joillain ihmisillä on selvästi liikaa aikaa netissä vietettäväksi ja liian vähän oikeaan elämään käytettäväksi. Ja joillain on tarve tulla huomatuksi vaikka sitten toisen nimellä ratsastamalla.

Menkää mieluummin vaikka hiihtämään, aikuiset ihmiset.

Kommentit (6)

 1. Merja Nurmi

  Minun on vaikea uskoa, että kukaan, joka on oppinut aakkoset ja lukemaan, on niin pöljä, että pitäisi tuota tiliä aitona? Tahallista kiusantekoa niiltäkin, jotka muka uskovat tuota roskaa.

 2. Mikael Kanervo

  saku, tätä kutsutaan informaatio sodankäynniksi ns propandaa

 3. liisa hirvonen

  ”Joillain ihmisillä on selvästi liikaa aikaa netissä vietettäväksi ja liian vähän oikeaan elämään käytettäväksi.”

  Kippis meille joilla on oikea ja todellinen elämä.

 4. Jari Kähkönen

  On siinä surkeus huipussaan, kun sama tekijä teke ensin feikkiprofiilin, on muka jotain sillä sanovinaan ja sitten uutisoi siitä valemediassa. Tai ehkei, kosken kuvakaappauksella esitettyä työtä enää alustaltaan löytänyt, voisi päätellä niinkin että Sakarin tämän bloggauksen vuoksi napsahti liian lähelle ja siksi seurasi pieni jälkiensäpeitelyepisodi.

 5. erkki

  Koirat haukkuu… Karavaani kulkee.
  Meinaan jotta ei sammakkoprofiilit sanomineen yleensä merkittävästi, tai siis ei ollenkaan, maailmanmenoon vaikuta.
  Nyt sentään ylittyi ärsytyskynnys eli tavoite, jos sellainen oli, on varmaan saavutettu eli kavereillekin voi kehua ”julkiblogistin” huomanneen.

 6. Jorma

  ”Imitation is the highest form of flattery, but clones kind of get it wrong because we are promoting individuality and being proud of being yourself.” Brian Molko

  Eli aivan tyypillistä toimintaa ihmisille, joilla ei ole omaa annettavaa vaan on ratsastettava toisten tekemisillä. Rohkeutta esiintyä omalla nimellään, naamallaan ja ajatuksillaan on kovin vähän, ja perustellen vielä vähemmän.

  Niinkuin kommentoida täällä, nimimerkillä mennään. 😉

Kommentoi »

Comments are closed