Ajatusrikos ja sananvapaus

Viikonloppuna perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen, tuo sananvapauden suuri kannattaja, nosti metelin Hesburgerin nuoren työntekijän ajatusrikoksesta ja mielipiteen ilmaisemisesta. Tynkkynen julkaisi tämän nuoren naisen twiitin kuvalla ja nimellä varustettuna yllyttäen kannattajansa ajojahtiin.

sebu

Ajojahti tuotti tulosta ja Sebastian Tynkkynen sai päänahan muistoksi tästä väärin ajattelevasta kansalaisesta saadusta poliittisesta voitosta.

hese

Yksi ajatusrikollinen on saatu tuomittua, julkisesti nolattua ja hän menetti työnsä. Yllyttäjänä tähän ajojahtiin toimi mies, jota vastaan juuri viime viikolla päätettiin nostaa syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Sama mies, joka viime kesänä lietsoi hysteriaa muslimeja vastaan ja julisti jahdin alkaneeksi. Sama mies, joka on teki rikosilmoituksen häntä rasistiksi sanoneesta. Sama mies, joka toissa kesänä vaani kameran kanssa kadulla liikkuvia musliminaisia ja katsoi oikeudekseen solvata heitä julkisesti. Sama mies, joka viime viikolla ehdotti maahanmuuttajien sijoittamista metsään perustettaviin vartioituihin telttaleireihin.

Nyt korjaan erehdykseni. Ei Tynkkystä voi mieheksi sanoa. Hän on pelkkä väärin ajattelevia, väärin pukeutuvia ja väärin puhuvia vaaniva hyypiö, joka kaikkien onnettomuudeksi pääsee jatkuvasti julkisuuteen esittelemäään omaa käsitystään sananvapaudesta. Ja sehän on se tuttu: Minulla on oikeus kaikkeen, mutta kanssani eri mieltä olevilla ei ole oikeutta mihinkään.

Tynkkysellä näyttää olevan hiekkalaatikolla toisia kiusaavan ja heistä kantelevan pikku ilkimyksen perusluonne, jonka hän on valjastanut pönkittämään poliittista uraansa. Näitä on paljon ja heitä nousee koko ajan lisää ilmapiirin muuttuessa heille entistä suopeammaksi. Onhan mallia saatu Amerikasta, jossa samoilla avuilla pääsee presidentiksi.

Olihan tuo työntekijän twiitti ajattelematon, en mitä sitä kiellä. Se oli kuitenkin vain ajatus, jonka hän sattui tuomaan julki eli käytti sananvapauttaan. Se ei sovi tämän maailman sebastiantynkkysille.

Tästä kaikki koulukiusaajan henkiselle tasolle jääneet saavat taas uutta puhtia. Heistä on nousemassa uusi poliittinen eliittimme. Sitten eri mieltä olevat panevatkin suunsa kiinnni lopullisesti, jos eivät avaa sitä nyt. Nyt se vielä on mahdollista.

EDIT 15.11.klo 8.10

Painakaan nyt viimeinkin kalloonne, että Polttouuninpankkopojan Twitter-tili on pelkkää trollausta, jonka kanssa minulla ei ole mitään tekemistä. Minulla EI OLE Twitter-tiliä.

polttouuni

 

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu. Minua on sitten turha ruveta uhkailemaan erottamisella, sillä olen oma pomoni. Lukekaa kunnan luottamushenkilön erottamisen edellytykset kuntalaista ennen kuin lähetätte Juuan kuntaan postia.

Kommentit (75)
 1. Sirpa Asikainen
  14.11.2016, 17:57

  Pelottavaa. Todella pelottavaa.

  1. Kauhistuttavinta tässä on jonkinlainen tiivistynyt tollous ja se, että minkäänlaista kyllääntymispistettä julkisuuden nälälle ei näytä olevan. Kaikki kelpaa, vaikka julkinen housuihin paskantaminen, jota sitäkin Tynkkynen on ehtinyt jo kokeilla. Tätä ei todeksi uskoisi, mutta totta se on!

 2. Jarno Laivola
  14.11.2016, 17:58

  Odotan mielenkiinnolla aikaa, jolloin luokanopettaja Tynkkynen aloittaa ensimmäisen poliittisen uran ulkopuolisen työpaikkansa etsimisen. Nykyisillä meriiteillään ei kuvittelisi olevan kauheasti asiaa kasvatusalan hommiin.

Kommentointi suljettu.