Irvokasta performanssia

Hallituksen työväenpuolueeksi ilman sosialismia julistautunut puolue on syönyt ihan kaikki vaalilupauksensa. Sille ei ole jäänyt mitään muuta kannattajiinsa vetoavaa kuin maahanmuuton vastustaminen ja siihen se onkin tarttunut hanakasti kiinni. Se hyväksyy ihan mitkä tahansa leikkaukset, kunhan vain sitä kannattavat rähisijät pääsevät potkimaan ja leirittämään pakolaisia.  Muut kaksi puoluetta sallivat tämän, jotta varallisuuden lopullinen uusjako rikkaille päästään toteuttamaan potkimisen synnyttämän metelin turvin.

Näin kirjoitin jo yli vuosi sitten ja kulunut aika on näyttänyt minun olleen oikeassa. Perussuomalaisten joidenkin näkyvien edustajien toiminta on muuttunut suorastaan irvokkaaksi performanssiksi. Asiaa ei ole senkään vertaa kuin ennen, mutta uhriutumisnäytöksiä ja keskitysleiriehdotuksia tulee jatkuvalla syötöllä.

Terhi Kiemungin oikeudenkäynnistä tuli natsiperformanssi, mutta sitäkin pidetään jo ihan normaalina. Olihan asialla tunnettu ”superhumoristi”, jonka tekemisistä ei kannata piitata. Samainen superhumoristi teki eduskunnassa natsitervehdyksiä James Hirvisaaren vieraana ollessaan, ja silloin siihen vielä puututtiin. Nykyisin varmaan vastaavaa tempausta pidettäisiin hauskana pilana.

Kiemunki hankkiutui oikeuteen ihan tahallaan tekemällä itse itsestään esitutkintapyynnön. Hän laskeskeli, että voi vain voittaa. Jos hänet tuomitaan, niin hän rupeaa esiintymään sananvapauden martyyrina. Jos häntä ei tuomita, niin hän katsoo olevansa oikeutettu sanomaan ihan mitä tahansa. Asiaan kuuluu tietenkin surkea valitus siitä, miten läheiset kärsivät häneen kohdistuneesta ajojahdista.

Perussuomalaisten nuorten väistyvä puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen yrittää vielä kautensa lopussa saada julkisuutta ehdottamalla turvapaikanhakijoille vartioituja metsäleirejä telttamajoituksessa armeijan tapaan. En tiedä onko Tynkkynen käynyt armeijaa, mutta epäilen, että ei ole. Näille kaikkein innokkaimmille uusisänmaallisille on yhteistä se, että he ovat jättäneet varusmiespalveluksen suorittamatta. Niinpä heillä on hyvin hatarat käsitykset vaikkapa puoliijoukkueteltassa asumisesta talvipakkasella. Heille tekisi hyvää kokeilla itse ennen kuin ehdottavat sitä kenellekään muulle.

Tynkkysen idea ei ole edes uusi, kuten tuosta yli vuoden takaisesta jutustani käy ilmi. Jussi Halla-aho ehdotti keskitysleirien perustamista jo yli vuosi sitten ja Tynkkynen on vain jalostanut ideaa vielä ikävämpään suuntaan.

Näin siis toimivat hallituspuolueen näkyvät toimijat ihan puolueensa nimissä. Tekisi mieli kysyä taas kerran puolueen puheenjohtajan kantaa, mutta en kysy. Kysyminen on havaittu turhaksi jo kauan sitten. Puolueen johdolla ei selvästikään ole mitään natsimeininkiä vastaan.

***

Kommentointi vain omalla nimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (19)
  1. Laitinen Seppo
    23.11.2016, 10:05

    Puhut ASIAA Saku. Kirjoituksiasi on ilo lueskella.

  2. Asiaa! Mitä enemmän keskustellaan Guggeheimeista, unisex-vessoista, maahanmuutosta, sitä vähemmälle huomiolle jäävät todelliset ongelmat Suomessa. Immoset tekevät vaikka mitä pysyäkseen julkisuudessa. Tällaisen voisi heidän haukkumansa valtamedia hyvin estää. Vaikenemalla. Möykätkööt omissa ”vähemmistömedioissaan” vahvistamassa egoaan. Jättämällä kiemunKit ratkaisematta, menee kyllä samalla usko suomalaiseen oikeusjärjestelmään.

Kommentointi suljettu.