Natsit kaduillamme

Ei siitä ole kuin pari kuukautta, kun maan hallitus kääri hihansa ja ilmoitti harkitsevansa natsijärjestö Suomen Vastarintaliikkeen kieltämistä. Homma lässähti alkuunsa ja asia siirrettiin Poliisihallituksen mietittäväksi. Ilmeisesti yhden ihmisen kuolema natsien kynsissä ei riitä, vaan tarvitaan lisää ruumiita.

Suomen Vastarintaliike on ruvennut käyttämään nimeä Pohjoismainen Vastarintaliike, kuten hyvin sopiikin järjestölle, joka haluaa perustaa yhteispohjoismaisen kansallissosialistisen valtion. PVL aikoo järjestää itsenäisyyspäivänä kokoontumisen ja marssin keskelle Helsinkiä.

pvl

Suunnitelman mukaan kokoontumispaikalta marssitaan J. V. Snellmanin patsaalle puheita pitämään. Puheiden jälkeen matka jatkuu Töölöntorille 612-kulkueen lähtöpisteeseen.

Samaan aikaan Narinkkatorilla kokoontuvat itseään kansallismielisiksi sanovat Fortress Europen nimissä kuuntelemaan europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon puhetta. Sen jälkeen tämäkin porukka liittyy 612-marssiin sulassa sovussa natsien kanssa.

kansallmiel

612-marssi on järjestetty jo kaksi kertaa, ja ensimäisellä kerralla Suomen Vastarintaliikkeen aktiivitnatsit toimivat kulkueen järjestysmiehinä. Viime vuonna poliisi suojeli näitä marssijoita ampumalla vastamielenosoittajia joukkojenhallinta-aseilla.

612-marssin järjestää 612-yhdistys, jonka puheenjohtaja on kirjailija ja Sarastus-lehden päätoimittaja Timo Hännikäinen. Hän on kunnostautunut paitsi kirjoittelemalla kännipäissään törkeyksiä naisille sosiaalisessa mediassa, niin myös julkaisemalla suunnitelman etnisten puhdistusten toteuttamiseksi.

Tällaista tapahtuu 99 vuotta täyttävän Suomen pääkaupungissa. Kaikki tapahtuu poliisin suojeluksessa, sillä meillä on sanan- ja kokoontumisvapaus. Demokratia sallii sen niillekin, joiden tavoitteena on lopettaa demokratia ja siirtyä natsidiktatuuriin. Kaikki kääritään Suomen lippuun ja tämä paskaa sisältävä kaunis paketti tarjoillaan kansalaisille isänmaallisuuden nimissä. Täkyyn tarttuvat tietenkin Suomen Sisun edustajat ja muut äärikansallismieliset. Moni tavallinen kansalainenkin erehtyy osallistumaan 612-marssiin, sillä onhan soihtukulkueessa marssiminen jotenkin komeaa.

Tapahtuma tulee varmasti saamaan myös vastamielenosoituksen. Saa nähdä ammutaanko heitä tänäkin vuonna ja selvitäänkö ilman ruumiita. Natsit osaavat kyllä käyttäytyä tällaisessa juhlatilaisuudessa, mutta sen jälkeen sitten kaikkien vasemmalle kallellaan olevien onkin syytä varoa lentopotkuja. Missään tapauksessa ei ainakaan pidä mennä tekemään sylkäisemiselettä, sillä se oikeuttaa tappamaan.

Li Andersson on tehnyt kirjallisen kysymyksen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toimintaan puuttumisesta. Siihen saadaan vastaus varmaan sitten joskus itsenäisyyspäivän jälkeen, kun ruumiit on laskettu.

 

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu. Natsit älkööt vaivautuko ollenkaan.

puheenaiheet politiikka yhteiskunta
Kommentit (49)
 1. Jartsa Kangas
  26.11.2016, 08:52

  Sen verran Suomen lippuun käärimisestä vaan, että vastarintanatsithan eivät edes käytä kansallisia tunnuksiamme, kuten siniristilippua, vaan omia vieraasta kulttuurista pöllittyjä riimulippujaan. Ja hyvä niin, sillä eivät he Suomen asialla ole.

  Muutenkin arvostan sitä, että natsit ja rasistit kutsuvat itseään julkisesti kansallismielisiksi eivätkä isänmaallisiksi. Ne kun oikeasti ovat kaksi aivan eri asiaa.

  Nyt olisi kyllä tavallisten ihmisten korkea aika ottaa kansalliset symbolit takaisin rasisteilta tavalla tai toisella. Mutta sitä ei tehdä osallistumalla 612-marssiin. Ei myöskään osallistumalla marssin mahdollisiin vastamielenosoituksiin, joissa niissäkin saattaa sattua ihan mitä tahansa.

 2. Suomen Vastarintaliike voidaan kieltää jo nyt ilman mitään lainmuutoksia. Siihenhän kieltämiskeskustelut tyssäsivät, havaittiin että ongelma ei ole laki vaan sen noudattaminen ja valvominen.

  Suomessa on paljon lakeja, joita ei oikeasti valvota eikä noudateta. Puututaan ensin siihen ennenkuin aletaan vaatia lainmuutoksia.

Kommentointi suljettu.