Marssi itseä vastaan

Itsenäisyyspäivän tapahtuman tarkoituksemme on luoda vallankumouksellista henkeä jo valmiiksi kansallismielisiin ihmisiin sekä osoittaa kunnioitusta menneille ja tuleville itsenäisyystaistelijoille. […]

Olemme järjestäneet katutoimintaa aikaisemminkin ja tulemme sitä myös tulevaisuudessa järjestämään yhä enemmän. Olemme katutoiminnan edelläkävijäjärjestö kansallismielisessä toimintakulttuurissa, ja aiomme tätä toiminnanmuotoa pitää yllä niin vaikeina kuin hyvinäkin aikoina.

Näin kutsutaan väkeä tekemään kansallismielistä vallankumousta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen katutapahtumaan ja marssille itsenäisyyspäivänä. Kutsujana on henkilö, joka tullee saamaan syytteen törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Hän siis tietää mistä puhuu kertoessaan katutoiminnan edelläkävijöistä.

Sen sijaan hän ei tiedä mitään historiasta verratessaan itseään ja järjestöään menneisyyden itsenäisyystaistelijoihin. Jos hän on tosissaan, niin hän ei tunne edes PVL:n tavoitetta, joka on sotilallisesti organisoitu yhteispohjoismainen natsivaltio. Sellainen valtion irvikuva on kaukana kansallismielisestä suomalaisuudesta.

Silti tilaisuuteen tulee osallistumaan monta itseään isänmaallisena pitävää kansalaisia. Heitä tulee osallistumaan myös muihin itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettäviin natsismille ja äärioikeistolaisuudelle haiseviin tapahtumiin. Lopuksi kaikki liittyvät 612-soihtukulkueeksi, jota moni tämänkin jutun kommentoija tulee sanomaan epäpoliittiseksi ja puhtaasti isänmaalliseksi tapahtumaksi.

Ei se ole. Jos marssitte siellä, niin marssitte natsien kanssa ja tunnustatte väriä. Olette myös brändäämässä Suomea maailmalle.

Koska meillä demokraattisessa Suomessa on ja pitää olla sekä sanan- että kokoontumisvapaus, niin siinäpähän marssitte. Samalla marssitte tasa-arvoisen ja monimuotoisen Suomen puolesta. Netissä on menossa haaste, jolla kerätään lahjoituksia tasa-arvoista, yhdenvertaista ja monimuotoista Suomea edistäville järjestöille.  Facebookista sivu löytyy täältä.

pernatsi

Keräys on laillinen, sillä sen minulle tuntemattomat järjestäjät eivät kerää rahaa itselleen. He keräävät vain lupauksia lahjoittaa marssien osallistujamäärien mukaan laskettavan, vapaavalintaisen summan järjestöille, joilla on voimassa rahankeräyslupa.

Minusta tämä on paljon parempi tapa toimia kuin valitettavan helposti yhteenotoksi muuttuva vastamielenosoitus. Jos voisin olla varma vastamielenosoittajien kurinalaisuudesta, niin kehoittaisin heitä kääntämään näyttävästi selkänsä näille isänmaallisuuden väärin käsittäneille. En sulkisi pois myöskään reaali-injurian mahdollisuutta, mutta siinä voi tulla kylmä ja siitä voi saada sakot. Reaali-injuriahan on vanha suomalaiskansallinen tapa pyllistää halveksunnan kohteelle paljas peräpää.

Paljon helpompaa on piruilla panemalla natsit marssimaan itseään vastaan.

***

Kommentointi vain omalla nimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (15)
 1. Natsit ovat natseja vaikka miten venkoilisivat termeillä tai piileskelisivät Suomen lipun takana. Paskasakkia, joiden lukumäärän mukaan minä ainakin lahjoitan 0,10€. Ja jos niitä on alle kaksisataa, vähintään tuplaan summan.

  Niin että terveisiä vaan kaikille rajakkivajakeille, Venäjä ensin-urpoille ja muille nutipäille: koittakaa kantaa sitä lippua oikein päin.

  1. Minna Ylitalo
   4.12.2016, 13:17

   Varsinkin venäjämielisillä patriooteilla nyt vain on tavaramerkkinä kantaa lippua väärin päin. Tämäkin neronleimaus on apinoitu ulkomaille Saksasta, kuten kaikki muukin aate ja rekvisiitta hakaristilogoa myöten. Saksassa ylösalaisin kannetulla lippuprotestilla tosin on vähän pitempi kansallismielinen historia ja väreihin liittyvä symboliikka, juju piilee mustassa palkissa, mikä joko sortaa yläreunassa tai on kukistettu alareunassa. Mutta ei kai patriootti jaksa miettiä monimutkaisia asioita niin pitkälle. Siitä vain siniristilippu ylösalaisin ja menoksi.

   Lehtikuva:
   http://image.stern.de/6508518/16×9-620-349/db98c08c9fdb0602ec47205d86033bf/gr/heidenau-flagge.jpg

 2. Merja Nurmi
  4.12.2016, 09:43

  Yli 800€ jo luvattu per natsi, alle vuorokauden aikana. Minäkin lupasin 20 senttiä. Niistä se kertyy, pienistä puroista. Loistava idea.

Kommentointi suljettu.