Pimeät mielet

Toivon totisesti, että Imatran kolmoismurhalle ei löydy poliittista motiivia, vaan kyseessä on taparikollisen järjetön teko ja uhrit valikoituivat sattumalta. Näin toivon siksi, että jo heti eilen netin pimeimmät mielet iloitsivat vilpittömästi tästä käsittämättömän julmasta teosta. Toivottavasti uhrien läheiset eivät lue tätä juttua tämän pitemmälle, sillä esittelen runsaasta tarjonnasta muutamia ihan satunnaisesti valittuja ilonpurkauksia.

Rajat kiinni -ryhmä:

rk

rk-2

rk-3

MV:n lukijat:

mv-mitali

Kuten näkyy, niin sama, ilmeisesti tekaistulla profiililla toimiva yllyttäjä saa vedettyä mukaansa omana itsenään esiintyviä jopa mitalin myöntämisen ehdottamiseen asti.

Fcebookissa vuosia toiminut roska- ja herjaussivu Nelkku osallistui myös ilakointiin. Mainittakoon, että Nelkun ylläpitäjä oli vähän aikaa MV:n avustajana, mutta sitten Ilja Janitskin sanoi irti yhteistyön pitäen ylläpitäjää pelkkänä kylähullun järjenjuoksulla varustettuna ääliönä.

 

nelkku

Nyt varmasti ymmärrätte, miksi en toivo murhille poliittista motiivia. Nykyisessä vihapuheen kyllästämässä ilmapiirissä kaikki taparikollliset ja järkeä vailla olevat rääväsuut ovat julistautuneet poliittisiksi toimijoiksi oikeuttaakseen oman järjettömyytensä. Kaiken huipuksi he ovat julistautuneet ainoiksi oikeiksi isänmaallisiksi, jotka katsovat oikeudekseen määritellä isänmaallisuuden sisällön. Kun Suomen Sisu julistaa olevansa ainoa oikea suomalaisuuden määrittelijä, niin netin taparikolliset ja kylähullut julistautuvat myös isänmaallisiksi ja liittyvät Suomen Sisuun. Heitä on siellä jo paljon.

sisu

ssisu

Heitä on myös politiikassa. Terhi Kiemunki aikoo valittaa tuomiosta, jonka sai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tehtyään itse itsestään tutkintapyynnön. Hän saa jatkaa puolueessa. Hän myös ilmoitti keräävänsä rahaa hovioikeuskäsittelyä varten, mutta asian tultua julkisuuteen sensuroi tämänkin ketjun ja alkoi puhua vaalikeräyksestä.

kiemunki_160201_2114

Ja ajatelkaapa, että huomenna nämä kaikki marssivat yhdessä natsien kanssa soihtukulkueessa keskellä pääkaupunkiamme. Siellä marssivat sulassa sovussa natsit, sisulaiset ja poliitikot yhdessä suvakkidemarin ja mädättäjätoimittajien murhasta iloitsevien kanssa. Ja he katsovat oikeudekseen määritellä oikean isänmaallisuuden ja kaikesta päätellen myös sen, kenellä on oikeus elää.

***

Kommentointi ehdottomasti vain omalla nimellä, jos kanssani ei muuta ole sovittu.

EDIT 5.12. klo 16.35: Tarkennettu Kiemunkia koskevaa kappaletta. Hän ei ole puoluehallituksen jäsen, vaan hän saa puoluehallituksen päätöksellä jatkaa puolueessa.

EDIT 6.12.klo 14.00: Poistettu toinen Fb:n törkysivu Nelkun sivulta otettu kuva kuvassa esiintyneen henkilön pyynnöstä.

Kommentit (57)
 1. Se myös, että vihapuhe ja persujen äänestäjien väkivaltainen meuhkaaminen lisää väkivaltaa, tekee siitä hyväksytympää ja jopa kannustaa vaikka murhiin. Ampuja on varmasti ollut sekaisin, tavalla tai toisella, mutta vihapuhe, osittain Venäjältä lähetettyä, saa hänet ryhtymään tekoihin. Saattaa vaikka edellisenä iltana saada päähänsä olla natsi ja sitten heti ampumaan tai potkimaan.

  1. Janne J. M. Muhonen
   5.12.2016, 18:51

   Mahtaneeko olla aivan liikaa vaadittua, ettei alettaisi syyttää tästäkin tragediasta persujen äänestäjiä ennen kuin edes poliisitutkinta on saatu valmiiksi? Timosella on kieltämättä taitoa saada yhden kirjoituksen aikana nivottua yhteen traagisen tapahtuman alkulähteeksi saman ja vihaamansa tahon, mutta peräänkuuluttaisin malttia ennen liian pitkälle vedettyjä tulkintoja, joille ei mitä luultavimmin tule koskaan löytymään mitään perusteita. Antaa jälkijättöisten kusipäiden mellastaa Facebookissa, jätetään mokomat iljettävyydet omaan arvoonsa ja keskitytään faktoihin.

 2. Mirjami Virtanen
  5.12.2016, 09:04

  Onhan hyvä tuo kuva Kiemungin keskustelusta. Kun kuulemma aikoo median haastaa vastaamaan väärästä uutisoinnista.

  1. Minna Ylitalo
   5.12.2016, 09:52

   Kiemungin täytyy nyt sitten ilmeisesti tehdä omasta rahankeräysrikoksestaan tutkintapyyntö.

   1. Jorma Penttilä
    5.12.2016, 15:04

    Ja tuomio on taas varma

   2. Tero Vanhanen
    5.12.2016, 21:20

    Vaalirahoituksen kerääminen on tosin laillista.

Kommentointi suljettu.