Kävipä helposti

Seuranta, tilannekuva, kriisikeskus, kansalaisinfo, ilmiantopuhelin. Poliisille lisää koulutusta, ihmisten rekisteröintiä, lainsäädännön kiristämistarpeiden arviointia, turvaamistoimia, pakkokeinoja. Säilöönottokapasiteetin lisäämistä, asumisvelvollisuuden käyttöönotto, terveydenhoito- ja sosiaalitoimen henkilöstölle ilmiantovelvollisuus, kirkolle ja järjestöille tietojenvaihtovelvollisuus viranomaisten kanssa kohderyhmään kuuluvista henkilöistä.

Ja sokerina pohjalla turvataan kansalaisten  tietotaso ilmiöstä, sen laajuudesta ja vaikutuksista. Kootaan ilmiöstä faktatietoa ja viestitään median ja sosiaalisen median välityksellä aktiivisesti kansalaisille. Asiasta annetaan jatkuvasti haastatteluja medialle.

Mitäs tämä nyt on? Onko syttynyt sota, onko tapahtunut luonnonkatastrofi? Ei, vaan kyse on siitä, että Maahanmuuttovirasto Migri tiukensi hallituksen käskystä huomattavasti turvapaikan myöntämisen kriteereitä ja nyt on odotettavissa, että osa turvapaikanhakijoista jää ilman papereita ja he katoavat viranomaisilta. Heitä ei enää saa sanoa paperittomiksi, vaan he ovat virallisesti laittomasti maassa olevia eli laittomia pakolaisia. Laittomia ihmisiä eli lainsuojattomia.

Tämä valvonta- ja ilmiantokoneiston käynnistämisestä päätti neljän ministerin muodostama maahanmuuttopoliitinen työryhmä. He ovat Juha Rehula, Paula Risikko, Jari Lindström ja Pirkko Mattila. Vain neljän ministerin voimin käynnistettiin toiminta, josta jopa Gestapo ja Stasi olisivat ylpeitä. Tarkkaile naapuriasi, ilmianna viranomaisille. Kansalaisia kannustaa hysteriaa lietsova propagandakoneisto, joka välittää jatkuvasti kansalaisille ajantasaista tietoa yhden ihmisryhmän vaarallisuudesta ja sen vainojen edistymisestä.

Ministerityöryhmän toimintasuunnitelma löytyy tiiviinä pakettina täältä. Avatkaa linkki ja todetkaa itse, että en keksinyt toimenpideluetteloon yhtään sanaa omasta päästäni.

Miettikääpä vielä kerran tätä toimintaa. Vain neljän ministerin muodostama ryhmä päätti suoranaisen ihmisjahdin aloittamisesta, ja asia on sivuutettu suunnilleen maininnalla.

Se kävi käsittämättömän helposti. Muistakaa sitten, että mikä voidaan tehdä yhdelle ihmisryhmälle, niin se voidaan tehdä mille tahansa toisellekin ihmisryhmälle.

puheenaiheet yhteiskunta
Kommentit (38)
  1. Rahapulaa ei näytä koskaan olevan silloin, kun pitää saada helpotuksia rikkaille kavereille tai rangaistuskoneistoja halpa-arvoisemmille ihmisille. Rahapulaa on vain silloin, kun ihmisille pitäisi taata ihmisoikeudet mm. peruspalvelujen tai tukien muodossa. Eikä tosiaan niitä natsejakaan voi mitenkään panna aisoihin, ei löydy rahaa eikä lakia eikä hyviä neuvoja. Luovuutta riittää risusavottoihin, työttömien kyykytyshaastatteluihin, eriväristen ja -uskontoisten syrjimiseen mutta ei perustuslain tai kansainvälisten sopimusten noudattamiseen kun on kyse valkonaamaisista kotimaisista fasisteista tai hyvin pukeutuneista veronkiertäjistä.

  2. Tari Palmroth
    22.12.2016, 08:57

    Meidän täytyy aloittaa ilmiantokampanja kaikista. 10 ilmiantoa päivässä on minimi. Esim. jos tapaamme kadulla jonku joka on todistetusti Persu, niin ilmianto välittömästi. Potentiaalinen potkija ja siten ehkä väkivaltainen tai siitä haaveileva.

Kommentointi suljettu.