Profiloitumista

– Meidän suvaitsevaiset ovat menneessä maailmassa. Me ollaan nyt sitä tulevaa.

– Kansallismielisyys, terve isänmaallisuus on tulossa valtavirtaan. Kiitos siitä, että te pidätte siitä huolen.

Näin hehkutti kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) eilen illalla vieraillesssaan Helsingin keskustassa viikon ajan leiriä pitäneen Suomi ensin -liikkeen luona puhumassa.

Katsokaa koko puhe:

 

Ei tämä vielä mitään. Heidän luonaan vieraili 15.2. myös sisäministeri Paula Risikko.

 

 

Tänä aamuna poliisi hajoitti tämän mielenosoitukseksi sanotun ihmisiä häiriköivän öykkäröinnin, ja liikkeen johtaja Marco de Wit otettiin kiinni virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta.

 

Suomi ensin-liike on profiloitunut räyhääviä ja rasistisia mielenosoituksia järjestävänä joukkona. He vastustavat turvapaikanhakijoita, maahanmuuttajia, puolueita ja koko järjestäytynyttä yhteiskuntaa. He haluavat törkyjulkaisu MV:n perustajan Ilja Janitskinin presidentiksi. Heidän toimintatapanaan on ollut häiriköidä urheiluseuroja, vastaanottokeskuksia ja jopa yksittäisiä kansalaisia.

Siitä voitte lukea lisää Jussi Korhosen blogista.

Tätä häiriköintiä he itse sanovat kansallismielisyydeksi ja terveeksi isänmaallisuudeksi. Tällaista joukkoa kävivät siis tervehtimässä ja kannustamassa hallituspuolueen kansanedustaja jopa sisäministeri. Kylläpä tulee kansalaiselle turvallinen olo, kun näin korkean tahon edustajat käyvät oikein rintaruokkimassa sakkia, jolla ei ole mitään kunnioitusta lakia, ihmisoikeuksia ja yhteiskuntaa kohtaan.

Touhu alkaa käydä niin paksuksi, että en enää löydä sanoja.

 

Kommentit (22)
 1. Sami Lappalainen
  17.2.2017, 17:09

  Joskus, ihan mielenkiinnosta haluaisin olla kärpäsenä katossa kun Wittiä puhutetaan psykiatrien toimesta? Tämä on oma mielipiteeni, mutta eikö aikuisilla ihmisillä ole muuta tekemistä? Esim kouluttautuisi, tekisi töitä ja Wit voisi käydä intinkin loppuun.

  Noh, vannoin että en enää hommaa vatsahaavaa miettimällä näiden ihmisten sielunmaailmaa ja taidan edelleen jatkaa näiden ihmisten dissaamista, eli en puhu heistä, enkä mieluusti puhu heidän kanssakaan.
  Pitäkööt kuplansa minun puolestani, vituttaapa sitten jälkikäteen kun huomaavat että Ilja ei ole heidän messias.

 2. Mirja Pekkonen
  17.2.2017, 17:38

  Kun Sakarilta loppuivat sanat jatkan muutamalla sanalla. Tämä Suomi Ensin -liikkeen johtohahmo Marco de Wit vastustaa kaikkia rekisteröityjä puolueita joukossa myöskin perussuomalaiset, hallitusta, eduskuntaa, poliiseja, armeijaa ja ennenkaikkea Suomen oikeuslaitosta ja paperittomia turvantarvitsijoita.

  Hänen suuriin suunnitelmiinsa kuuluvat kattavat puhdistukset, joita toteutetaan totuuskomission päätösten mukaisesti. Totuuskomission kokoonpanosta hän ei ole vielä aivan varma mutta päitä tulisi putoamaan laajalti, sillä mm eduskunnan toimet syynättäisiin vuosikymmeniä taaksepäin.

  Marco de Wit on ilmoittautunut myöskin kuolemanrangaistuksen kannattajaksi.

  Hänen toimiaan seuranneet ovat laittaneet merkille, että hänellä on suhteita Venäjälle kuten hänen yhteistyökumppanillaan Ilja Janitskinillakin.

  Onneksi Suomen poliisi ja oikeuslaitos toimivat edelleenkin tämän kauheuden keskellä kuten kuuluukin. Poliisi vei Marco de Witin putkaan ja korkein oikeus ei ottanut Janitskinin valitusta vangitsemismääräyksestä käsiteltäväkseen. Toivottavasti Espanjan poliisi ei karkuuta tätä lurjusta toista kertaa.

Kommentointi suljettu.