Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Puhdistuksia

Kansallismieliset aikovat siivota Helsingin Rautatientorin ulkomaalaisista. Siellähän on ollut jo pari viikkoa turvapaikanhakijoiden mielenosoitus, jota on vartioinut herkeämättä ja nukkumatta Marco de Witin johtama Suomi ensin -jengi.

Nyt toinen joukko kansallismielisiä aikoo puhdistaa torin ulkomaalaisista. Sen on määrä tapahtua lauantaina 11. maaliskuuta, ja puhdistajia kerätään Facebookissa.

puhdistus

Tämän tapahtuman järjestäjät ovat eri porukkaa kuin Suomi ensin -tunnuksin sissisotaa kadulla leikkivät. Nämä näyttäisivät olevan niitä, jotka erosivat Suomi ensin -liikkeestä vieden liikkeen tilitiedot ja jäsenrekisterin mennessään.

Nyt tuntuu taas yhteistyön henki heräävän, ja tapahtumasta suunnitellaan ilmeisen väkivaltaista. Odotettavissa on sitä paljon puhuttua ja paljon haluttua dialogia.

vfsdvveve

Hulluja riittää, sehän tiedetään. Epäilemättä myös poliisi osaa valmistautua tapahtumaan ja sillä riittää pahnoja kaikille riehujille.

Kun nyt puhdistamaan ruvetaan, niin ainakin Kristillisdemokraattien olisi pitänyt puhdistaa omat kuunnallisvaalien ehdokaslistansa ennen niiden jättämistä. Turussa listalla on kaksi näiden Suomen ensin -liikkeestä eronneiden kellokasta. He ovat Mario Argenta ja Hannele Al-Hamzawi.

16865002_10212610063195352_51012905886361379_n

17021511_10154660316368778_4626591773600870431_n

Ainakin Al-Hamzawi aikoo osallistua tähän puhdistukseen.

kdn ehd

En nyt viitsi pohtia miksi näillä kaikkein kansallismielisimmillä on ulkomaalaiselta kuulostavat nimet. Ehkä he ovat kuin Uuno Turhapuro, josta parissa päivässä Helsinkiin muuton jälkeen tuli helsinkiläisempi kuin helsinkiläiset itse. En myöskään ole erityisen huolestunut tulevasta tapahtumasta, sillä ainakin tapahtuman Fb-sivulle kirjoittavat tunnetut netissä aktiiviset ”isänmaalliset” valittelevat jo nyt olevansa puolentoista viikon kuluttua sairaana.

Se minua huolestuttaa, että KD hyväksyi tällaisia henkilöitä kunnallisvaaliehdokkaakseen ilmeisesti tarkistamatta ollenkaan heidän taustojaan ja toimintaansa. Sama tapahtui Turun lisäksi myös Helsingissä, jossa KD:n ehokkaaksi pääsi tällaisia laukonut henkilö.

16864744_10154702781604213_729538663939464205_n

16998003_10155082986628624_8627788093209349954_n

Olen minä jo lukenut selityksiä. Ei tiedetty, ei tunnettu taustoja, erehdys on tapahtunut, ehdokkaiden mielipiteet eivät missään tapauksessa vastaa puolueen arvoja.

Selitykset eivät auta. On käsittämätöntä, että puolueet ehdokasmääriä maksimoidessaan kelpuuttavat näköjään ihan kenet tahansa. Pistää epäilemään, että ehdokkaiden kerääjät eivät tunne haalimiaan ehdokkaita eivätkä osaa edes käyttää netin hakukonetta. Vaikka nyt puhunkin vain Kristillisdemokraateista, niin vastaavia munauksia paljastuu varmasti suunnilleen kaikista puolueista.

Tälle asialle ei enää voi mitään, sillä ehdokaslistat on lyöty lukkoon ja jokainen siellä oleva pysyy ehdokkaana. Olisi pitänyt ajatella ajoissa, kuten yleensä elämässä on järkevää tehdä.

Noille puhdistusta suunnitteleville sopii sama neuvo. Jo etukäteen flunssaisiksi ilmoittautuneet antavat tyhmempien mennä hankkiutumaan hankaluuksiin ja ovat itse vain hengessä mukana. Äänestäjät puolestaan tekevät omia johtopäätöksiään ehdokasasettelusta.

Kommentit (82)

 1. Jartsa Kangas

  Olen seurannut tätä ”maidan”-farssia alusta asti. Siellä alkaa kuulkaa olla vainoharhat jo sitä luokkaa, ettei meinaa todeksi uskoa. Anarkistit suunnittelevat massiivisia hyökkäyksiä yhteistyössä poliisin kanssa, maahanmuuttajat rakentelevat metalliputkista moskeijaa Ateneumin eteen, pimeässä näkyy somaleita puussa ja Iljan puhelutkin koitetaan jäljittää ympäri keskustaa ajelevilla keilausautoilla. Tämä n. 20 aktiivisen henkilön yhteenliittymä ilmeisesti ihan tosissaan kuvittelee, että koko Suomi pyörii heidän napansa ympärillä.

  • Ilkka T.

   On taidettu ääliönatsien leirissä vetää muutaman viikon ajan piriä eikä nukuttu ollenkaan, kun noin paranoideja juttuja tulee…

 2. Rintsu

  Eipä ole maailma neljäänkymmeneen vuoteen miksikään muuttunut.

  Aikanaan nimittäin setämiestä paikallinen kokoomus kävi kysymässä kunnallisvaaliehdokkaaksi. Eikä ihme koska setämies oli silloin paikallisen koirakerhon puheenjohtaja ja klubissa taisi olla yli 2000 jäsentä.
  Pikku ongelma oli vaan se, että setämies on koko ikänsä ollut tunnetusti vakaumukseltaan erittäin punainen, mutta se asia ei kokoomusta häirinnyt tippaakaan. Koska setä olisi halutessaan päässyt valtuustoon minkä tahansa puolueen listalta.

  Sinänsä kummallista, että oma puolueensa ei koskaan kysynyt häntä ehdokkaaksi vaikka läpimeno olisi ollut jokseenkin varma. Mutta asian ymmärtää koska hän ei ole koskaan ollut ns. puolueaktiivi ja puolue voi asettaa ehdokkaita vain rajatun määrän.

  Mutta koska setä on hurjan kiltti mies niin hän keitti ruiskukkaväelle kahvit ennen kuin heitti heidät pihalle.

 3. Aina Marina

  Kyllähän nuo nimet pistävät miettimään sitä isänmaata – että mistä se kunkin isä mahtaa olla kotoisin ja mahtaako isäsuhde olla kunnossa. Joku, näin äkkiseltään nimistä päätellen, näyttäisi menneen naimisiin ja ehkä pettyneen liitossaan pahanpäiväisesti. Sukunimen on kuitenkin päättänyt pitää. Aikamoinen nimi- ja syytelista Karoliinalla tuossa. Hänellä oikein suomalaisenoloinen nimikin ja ilmeisesti se on jopa ihan aito, vai olisiko sekin jäänyt ehdokkaita haalivilta tarkistamatta…

  Puhdistus vetää kyllä jo hiljaiseksi. Luulisi että jo sellaisen valmisteluun voisi ja tulisi puuttua.

 4. Angie

  En voi kyllä muuta todeta kuin että, voi jumankauta, mitä sakkia. Jos olisin Risikko, niin
  häpeäisin silmät päästäni, et kävin hyysäämässä näitä.

  • Arto Alila

   Jos Risikko vähänkään pitää linjansa, niin hän esittää tilaisuuden suojelijana valtiovallan tervehdyksen. Juhlapuheen pitää tietenkin kansanedustaja Huhtasaari.

 5. Mirjami Virtanen

  Paavo Tajukangas (tekee yhteistyötä Kurun, Lokan ja Wiikin kanssa, joita ketään ei huolittu perussuomalaisten listalle) on kirjoittanut tästä puhdistuksesta. En oikein ymmärrä, miksi tuo Kaljuste tekee politiikkaa Suomessa. Tosin noissa porukoissa on paljon ulkomaalaistaustaisia tms, kuten on todettukin. Tajukangas on ilmeisesti nimimerkki?

  https://paavotajukangas.com/2017/03/01/puhdistus-helsingissa-lauantaina-11-3-2017/

 6. Mauri Pulkkinen

  Luinpa juuri IS:n triviaalin jutun tutkimusmenetelmästä, millä on voitu todentaa, että uima-altaassa on 75 l virtsaa. Määrä tuntuu isolta, jos se olisi ämpäreissä keittiön lattialla.

  Kokonaisvolyymiin verrattuna määrä on pieni. Allegoriana voisi todeta, että kusipäitä riittää yhteiskuntaan ja puolueiden ehdokkaiksi siinä määrin, että se luo vastenmielistä kuvaa yhteisöistä, joissa he vaikuttavat.

  Valtaosa ihmisistä on kunnollisia ja tunnollisia eikä heitä ole syytä leimata näiden pisaroiden perusteella, vaikka epäilemättä heitä pääsee kuntavaaleissa lävitse. Todennäköisesti seuraava steppi on ryhmistä erottaminen, mutta se eri estä julkisuustempauksilta eikä virkakoneiston rasittamiselta.

 7. Jesse Heinonen

  Vähän tuntuu, ettei Topelius taida täysin ymmärtää, miten raha toimii. On totta että tuottaminen ylläpitää rahan arvoa, mutta korotonta lainaa ei kyllä myönnä kukaan.

  Haluaisin muuten kysyä, mitä käytännössä tehdään, mikäli joku turvapaikanhakija saa kielteisen päätöksen ja hänet pitäisi palauttaa kotimaahansa, mutta kotimaa ei suostu ottamaan pakkopalautuksia vastaan? Osaako Timonen valaista?

  • Karoliina Topelius

   Ainakin juutalaiset pankit lainaavat ilman korkoa juutalaisille ja muslimipankit lainaavat ilman korkoa muslimeille.

 8. Jorma Kuusela

  Tartun vain yhteen pieneen kohtaan mainiossa kirjoituksessasi. Se koskee avoimeksi jäänyttä kysymystä, miksi SE-yhdistyksen johtohahmoilla on kovin vierasperäisiä nimiä. Hannele Al-Hamzawilla se lienee avioliiton perusteella, mutta väkisinkin tulee mieleen ns. negatiivinen identiteetti, jota pohdin paljon tutkiessani 70-luvulla maahanmuuttajia Ruotsissa. Tyypillistä tuolle ilmiölle on, että vähemmistöön kuuluva omaksuu omaan ryhmäänsä liitetyt kielteiset stereotypiat, ottaa etäisyyttä omaan taustaansa, ja on usein kiihkeämpi rasisti kuin kielteiset asenteet synnyttäneet kantaväestöön kuuluvat.
  Pikainen googletus osoitti, että asia on edelleen ajankohtainen kansainvälisissä tutkimuksissa, vaikken ole nähnyt juuri keskusteltavan siitä Suomessa. Lasten kehityksen kannalta tilanne on tietenkin vielä huolestuttavampi.
  Toinen selitys on enempi mutua, mutta mieleeni tulee väkisinkin jonkinlainen ”bussi on jo täynnä” -syndrooma. Tuon toteamuksen esittävät helpoimmin viimeksi sisään ahtautuneet. Muitakin selityksiä tietenkin on, ja toivoisin yhtä varteenotettavaa tutkimusta kuin Suomessa oli 70- ja 80-luvuilla ruotsinsuomalaisista lapsista. Monet tuolloiset tutkimuksen uranuurtajat ovat edelleen vireitä. Mieleeni tulevat ainakin Magdalena Jaakkola, Karmela Liebkind ja tietenkin Pertti Toukomaa.

  • Sami Lappalainen

   Voitko jotain linkkiä laittaa, kun tuo tutkimus kiinnostaisi?

   • Jorma Kuusela

    Hakusanat minority + negative + identity antavat aika paljon maksutttomiakin linkkejä. En käynyt niitä läpi, koska halusin vain nähdä, onko koko aihe kadonnut vuosikymmenten saatossa.

    • Sami Lappalainen

     Kiitos. Nyt on illalle jotain fiksuakin tekemistä.

 9. Rosa Warski

  Jos virkavallalla on yhtään selkärankaa ja järkeä päässä, se puuttuu tilanteeseen. Tässä kuitenkin suunnitellaan ihan de facto etnistä puhdistusta.

  Sitä odotellessa.

  • Rintsu

   Kysymäsi ”virkavalta” on olematon. Älä edes kysy miksi tiedän.
   Puun ja kuoren välissä oleminen ei ole kivaa.

   Vaikkapa poliisi voi aikansa teeskennellä että ei nähnyt mitään.
   Mutta mahdollista harkintavaltaa tulee käyttää harkiten.

   Toisin kuin pankkopoika sanoo niin ”pahnoja” ei ole tarjota kaikille. Itse asiassa niitä on hyvin vähän. Ja ne saattavat olla satojen kilometrien päässä. Joten yksittäisen partion harkintavalta on ihan perusteltu asia.
   Kaikista virheistään huolimatta suomen poliisi on Lontoon bobbyjen ohella yksi maailman luotetuimmista viranomaisista. Vaikka Maijan takakontissa on arsenaalia pieneen sotaan.

   80- luvulla kävin pystyttämässä flyygeliä konserttitaloon. Outo paikka, outo hotelli. En tuntenut ketään. Joten kysyin torilla paikalliselta poliisipartiolta neuvoa. Neuvo oli se, että torin läpi ja sata metriä vasemmalle niin löytyy kaupungin paras paikka.

   • Rosa Warski

    Mjoo, tämä ikävä kyllä huomattiin jonkin aikaa sitten, onneksi vähemmän vakavassa asiassa.

    Ukoltani varastettiin pyörä, ja samanmerkkinen ilmestyi hetimiten erääseen nettihuutokauppaan myyntiin. Ukko välitti tiedon nettihuutokauppaan, joka samantien poisti ilmoituksen ja ilmoitti vievänsä tiedon eteenpäin poliisille. Kun ukko ilmoitti tiedon myös poliisille, vastattiin ettei ole resursseja tehdä mitään.

    Ei resursseja! Vaikka ko. pyörä ja varastajakin oli puhelinsoiton ja tapaamispaikan päässä!

    Siinä tuli kyllä mietittyä, miten rikosetsivä Columbo olisi asiaan suhtautunut. Ja myös pitäisikö tässä itsekin alkaa pyöriä varastelemaan leipänsä pitimiksi, kun kerta mitään seurauksia ei ole. Ehkäpä se olisi KELA:n nykypomolle sopivaa ”on the edge”, uudelle maailmalle sopivaa, sosiaaliturvalle vastikkeellista toimintaa ?

 10. Ville Hautakangas

  Saku, kyllä ehdokkaita saa vielä perua kokonaisen viikon ajan!

  9.3. kello 12:00 mennessä vaaliasiamies voi poistaa ihmisiä listoilta (vaalit.fi -> kuntavaalit -> aikataulut)

  KD:n sivuilta nämä hahmot ovat jo kadonneet, ja lienee oletettavaa että muitakin Väyrysen ”sitoutumattomia” ollaan käymässä läpi parhaillaan.

 11. Sami Lappalainen

  http://yle.fi/uutiset/3-9488613?origin=rss
  Eräänlainen puhdistus näköjään alkaa.

 12. Mika Peltola

  Noissa viesteissähän on aivan tyylipuhdasta natsiretoriikkaa juutalaisia ja kommunisteja koskevine foliohattuisine salaliittoteorioineen! Sitä en suoraan sanottuna ihmettele yhtään, että Kristillisdemokraattien ehdokaslistalla on äärioikeistolaisia. Fundamentalistikristittyjen parissa äärioikeiston kannatus on yleistä.

  • Rosa Warski

   Mikä onkin varsin tragikoomista, kun ajattelee että yksi natsismin tavoitteista on nimenomaan ollut Euroopan puhdistaminen juudeokristillisistä kulttuurivaikutteista, jotta puhdas arjalainen rotu ja kulttuuri saataisiin vallitsevaksi.

 13. työtöntyötön

  Kirjoitappa taas vaihteeksi kuntouttavasta kun näyttää siltä että on sdp kaupunginvaltuutettu Valkeakoskelta päästetty höpisemään (tosin työllisyyspalvelujen johtajan ominaisuudessa) omiaan Ilta-lehteen.
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703022200079128_uu.shtml

  Tästä tulisi hyvä vaaliaihe jos joku puolue oikeasti alkaisi korjaamaan tuota lakia kuntouttavasta työtoiminnasta niin ettei se enää jättäisi mitään epäselvää kenelle kuntouttava on tarkoitettu.

 14. Ville Virtanen

  Koska de Witiä ei taidettu kysellä edes KD:n listoille, hän teki itselleen ja puoliskolleen oman. Nyt sitten Tampere maailmankartalle näillä avuin (mitenkähän laillinen rahankeräys tuo muuten on?):
  ”Marco de Wit
  Olen nyt sitten Mari Kososen kanssa virallisena ehdokkaana kunnallisvaaleihin Tampereella meidän kahden yhteislistalla Suomalaiset ensin. Tästä on myös se hyöty, ettei poliisi voi enää niin helposti hyökätä ja heittää meitä putkaan ainakaan vaaliteltalta. Marin hyvä idea! 🙂

  POP paikallisosuuspankki FI30 4713 1020 0761 29 tilille voi laittaa lahjoituksia. Viisikin euroa on suuri raha, jolla saa mm. kahvia vaaliteltalle.

  Käytämme niitä varsinkin sanan- ja kokoontumisvapauteen liittyviin asianajokuluihin, Maidan- yms. vaalitelttojen ylläpitoon sekä kansallismielisile avoimien suorien youtube-lähetysten järjestämiseen.

  Vaaliohjelmamme vastaa valtakunnallista Suomi Ensin -ohjelmaa, joskin se korostaa vielä enemmän suomalaiset ensin-periaatetta:
  VALTAKUNNALLINEN / KUNNALLINEN OHJELMA

  1. Ero EU:sta / Itsehallinto Tampereelle eli vapaakaupunki
  2. Markka takaisin / Tampereen markka ja Tampereen pankki
  3. Rajakontrolli / Kunnalliset poliisit, turvamiehet ja suojeluskunnat
  4. Sananvapaus / Tuetaan sananvapautta ja vaihtoehtomediaa
  5. Suora demokratia / Sitovat kunnanäänestykset
  6. Suomalaiset ensin / Stop leikkauksille eikä tukiaisia ulkomaalaisille
  7. Pienituloisten tukeminen / Pienituloisten perustulo

  Myöhemmin tulee tarkempi vaaliohjelma, mutta pääperiaatteena siis, että suomalaiset tulee asettaa etusijalle kaikissa asioissa. Vaadimme kaikkien Ruotsista tulleiden turvapaikanhakijoiden ja varsinkin laittomien säilöönottoa ja poistamista Tampereelta ja mieluummin koko maasta. Vastaanottokeskukset muutetaan pienituloisten suomalaisten palvelukeskuksiksi.

  Tietysti lainsäädäntö saattaa vaikeuttaa suomalaisten ja tamperelaisten asettamista etusijalle, joten vaadimme täysin itsehallinnollisen vapaakaupungin luomista sekä Tampereelle että muihin kuntiin Sveitsin kantonimallin suuntaisesti.

  Valtion matuttava ja riistävä ylivalta kuntalaisiin on minimoitava myös oikeusjärjestelmässä edistämällä sekä lautamiesten käyttöä että välitystuomioistuimia. Näin saataisiin kansan ääntä enemmän esille oikeusjärjestelmässä.

  Myös turvallisuudesta vastaamista on siirrettävä kunnalle lisäämällä ja luomalla kunnan määräysvallan alaisia paikallispoliiseja, turvamiehiä ja suojeluskuntia. Kerjääminen yms. kiellettäisiin, terroriuhka otettaisiin vakavasti, islamisaatio pysäytettäisiin ja yleistä turvallisuutta lisättäisiin kaikin tavoin.

  Nykyisen suvakkivaltion ylivaltaa rajoitettaisiin myös julistamalla valuuttavapaus. Edistettäisiin mm. bitcoineja sekä luotaisiin uusi kunnallinen paikallisvaluutta Tampereen markka. Tämä myös helpottaisi perustulon maksamista kaikille pienituloisille.

  Hyvin tärkeää olisi myös kunnallistaa/kansallistaa nykyiset riistävät huijari- eli pyramidipankit. Jos tämä ei ole lainsäädännöllisesti mahdollista, niin sitten vaan kunta luo oman täysvarantopankin.

  Tämä Suomi-pankki kilpailisi yksityisten pankkien kanssa. Näin nykypankit todennäköisesti kaatuisivat suoraan kunnan/valtion syliin ja niiden omaisuus jaettaisiin pienituloisille perustulon kautta.

  Näin kaatuisi nykyinen pyramidipankkijärjestelmään perustuva riisto- ja kartellitalous ainakin Tampereen alueella. Enää eivät yksityiset kartellipankit loisi tilirahaa itselleen tyhjästä ja näin vääristäisi markkinoita kasinomaiseksi kartellitaloudeksi.

  Tampere toimisi esimerkkinä koko Suomelle, jotta paikallista itsehallintoa korostava Sveitsin malli voitaisiin toteuttaa maanlaajuisesti.

  Tampere toimisi myös esimerkkinä koko Suomelle taloudellisesti, kun nykyiset pyramidipankit korvattaisiin täysvarantopankeilla. Rahana olisi markka ja markkoja lisättäessä ne jaettaisiin pienituloisten perustulon kautta. Enää talousjärjestelmä ei palvelisi pankkiireja ja suuryrityksiä, vaan tavallisia suomalaisia.

  Rahaa siis todella riittää pienituloisille. Nyt se menee pankeille, suuryrityksille ja rikkaimmalle prosentille, mutta pankkijärjestelmää muuttamalla rahat saadaan helposti ohjattua pienituloisten tukemiseen. Lisäksi kaikki hyötyvät, kun päästään riisto- ja kartellitaloudesta tasapainoiseen ja rehelliseen talousjärjestelmään.

  Yritämme toteuttaa tämän ohjelman myös muissa kaupungeissa tukemalla aitoja kansallismielisiä ehdokkaita. Tällä hetkellä käymme vaalikampanjaamme pääasiallisesti Helsingin Suomi-Maidanilla ja sieltä käsin lähetettävissä suorissa youtube-lähetyksissä, mutta maaliskuun aikana pystytämme vaalitelttamme myös eri puolilla Tamperetta.

  Vaaliteltallamme keräämme myös kannattajakortteja sekä Suomi Ensin puolue-projektille että varsinkin sananvapauden sankarin Ilja Janitskinin presidenttiehdokkuudelle.

  Kunnallisvaaliehdokkuutemme suojelee vaalitelttaamme tehokkaammin sekä anarkistien, äärimuslimien että myös suvakoituneiden poliisien mahdollisilta uusilta kansallismielisiin kohdistuvilta hyökkäyksiltä.

  Kunnallisvaaliehdokkuuttamme voi tukea suoraan tuomalla vaaliteltalle esim. kahvia ja keksejä. Tai sitten vain moikkaamalla. Kaikki tuki on erittäin arvokasta ja lupaamme taistella suomalaisen Tampereen ja Suomen puolesta.

  Tulkaa tapaamaan meitä vaaliteltalle!”

  • Jartsa Kangas

   Näiden tamperelaisten vaaliteltta taitaa olla Helsingissä Rautatientorilla? Ja kuvitteleeko nuo todella, että kuntavaaliehdokkuus tarkoittaa jonkinlaista koskemattomuutta vaikka tekisi jotain tyhmää? Sillä kaikenlaista tyhmää nuo ovat kyllä viime viikkojen aikana kerenneet suorittaa.

   • Ville Virtanen

    Taitaa olla deWitin sananvapaus niin suuri, että huuto kuuluu Hesasta Manseen. Aika koskematon hän näyttää nytkin olevan, kun neljättä viikkoa saa vetää tuota revohkaa julkisella paikalla ihmisiä solvaten ja häiriten. Vai kerääkö virkavalta kerralla sen verran todisteita, että häkki heilahtaa pidemmäksi aikaa – tai muu suljetun kopin ovi.

    deWit on siitä ovela, että hän itse vain mölyää ja alamaiset hoitavat likaisen työn tönimällä ja herjaamalla ihmisiä. Hän luulee voivansa pestä sitten kätensä, kun laskun aika tulee. Huutaa poliisia apuun ja toisella suupielellä herjaa ja esittää perättömiä väitteitä. Esim. kuvaukset ”putkareissusta”, joka sekin jäi vajaaksi, kun miestä piti kiikuttaa välillä terveuskeskukseen ”virtsakiviä” hoidattamaan. Mutta hurjaa tarinaa syntyi silti: ensin hän väitti poliisiin pahoinpidelleen, sitten kiduttaneen, ja seuraavana päivänä puhui jo kylkiluiden katkomisesta. Ja nämä alamaiset uskovat kaiken.

    ’Tyhmä’ on aivan liian mieto sana kuvaamaan SE-porukan tekemisiä. Jos pystyy oksentamatta katsomaan heidän levittämiään videoita, laatusanoja alkaa löytyä lisää.

  • Sami Lappalainen

   Tälle vaalikaudelle ei vaan enää kerkeä. Ja epäilen vahvasti että koskaan saavat kaikkia nimiä kortteihin.

   • Ville Virtanen

    Kunnallisvaaliehdokkaana väittää olevansa ja kerää rahaa. Ja mikä onnittelujen tulva tämän ilmoituksen perässä.

    • Sami Lappalainen

     Missäköhän mahtaa olla listoilla ja millä nimellä?
     Nyt haluan todeta epäilykseni siitä että rahat on loppu ja sitä on saatava tavalla tai toisella ja tämä oli nopein keino.

     • Ville Virtanen

      Tampereella oman kirjoittamansa mukaan, Mari Kosonen myös. Ihan omilla nimillään . Yllä oleva vaaliohjelma on suora lainaus.

      • Sami Lappalainen

       Aikalailla on oma ilmoitus kun en oikeasti löydä kummankaan nimeä listoilta?

       • Ville Virtanen

        Heillä on kuulemma oma kahden hengen yhteislista Suomalaiset ensin. Viralliset listat tulevat kuntien sivuille 9.3., sittenhän sen näkee. Ihmettelen vain de Witin myöhäistä ilmoitusta ja kahden hengen yhteislistaa. Mutta pianhan tuo nähdään.

  • Sarin

   Jos de Wit valitaan niin saanko pyytää sitä muuria Tampereen ympärille? On tilinumerokin tekstissä mistä se maksetaan.

   • Sami Lappalainen

    Tuskin muurin teko talkoisiin tarvii ryhtyä 🙂

 15. Varokaa

  Karoliina Topelius on pahimmasta päästä. Hän julkaisee fb sivuillaan säännöllisesti listoja ”talmudokabbanaalisista” suvuista, mukana myös suomalaisia sukuja. Nämä ovat mukas vastuussa toisesta maailmansodasta, kpmmunismistajne. Hän ihailee Putinia varauksettomasti, hehkutti riemuissaan esim. huhua, että Putin olisi palauttamassa Karjalaa Suomelle. Hän haluaa lopettaa rahan ja pankit. Tukea tulee putinisteilta, rasisteilta jne.

  • Karoliina Topelius

   Onpa vastenmielistä valehtelua ja parjausta nimimerkin suojista, ”Varokaa”.
   Minkäs minä sille mahdan, että tuohon kansanmurhasuvun nimissä on suomalaisiltakin kuulostavia, kuten Scheinin, Krohn, Berner, Stubb, Laaninen, Mainz, Rubinstein, Seppälä, Pasternak, Skurnik.
   Tuskin nuo suvut mitään pahaa ole tehneet, ellei laske mukaan sitä, etteivät perikunnat ole maksaneet korkoineen takaisin sukulaistensa aiheuttamia vaurioita ja rikoksia ihmisyyttä vastaan.
   En ole Putinin varaukseton ihailija, todellakaan. Ihailen toki hänen rohkeuttaan nostaa inkeriläisenä ja suomensukuisena Venäjän presidenttinä esiin sen, että neuvostokommunistit samaisen kansanmurhasuvun jäsenten johdolla todella muodostivat ensimmäisen neuvostohallinnon.
   Varmaankin nyt Varokaan, Saku Timosen ja muiden nenästä vedettävien mielestä Haaretzkin on jutalaisvastainen ja rasistinen lehti, kun julkaisee tällaisia uutisia:
   ” the first Soviet government, whose composition was 80-85 percent Jewish”
   http://www.haaretz.com/jewish/news/1.530857

 16. Karoliina Topelius

  Pydän korjaamaan virheelisesti parjaavat tiedot jutustasi, Saku Timonen.

  En ole kirjoittanut juutalaisvastaisesti vaan ainoastaan todennut historiallisia faktoja:
  Viime voisatojen suurimpien kansanmurhien toimeenpanijat näyttäisivät olevan skulaisia toisilleen, vaikka eivät juutalaisia mahdollisesti olekaan. Ideologisesti näyttäytyvät talmudosatanisteina.

  Toisaalta, vaikka vähintään 90 % ensimmäisestä neuvostohallinnosta oli ideologisesti talmudosatanisteja, vain vähintään 85 % ensimmäisestä neuvostohallinnosta oli juutalaisia.

  Siis: ei ”kaikki juutalaiset” vaan vain osa talmudosatanisteista väittävät olevansa juutalaisia. Ja näidenkin ”juutalaisuus” on varsin kyseenalaista.

  Talmudosatanismi ja juutalaisuus ovat eri asioita myös tuon oheisen videon lopussa siteeratun rabbin mukaan.

  Ihan kuten Suomeenkin tulleista nuorista sotilaan näköisistä irakilaismiehistä vain osa lienee muslimeja.

  Jos kerran ISIS-terroristienkin saa väittää olevan muslimeita (vaikka ISIS-järjestön johtajan tiedetäänkin olevan Mossadin miehiä), miksi sitten ei saa tuoda esiin historiallista faktaa Venäjän kansanmurhien toteuttajien ideologiasta?

  Miksi muiden ideologisten ryhmittymien väitetystä osuudesta viime vuosisatojen kansanmurhiin saa keskustella, mutta jos mainitsee talmudosatanistien osuuden tai edes sen mahdollisuuden, että juutalaiset kuten George Soros olisivat osallistuneet kansanmurhiin, heti media hyökkää valheellisella vihapuheella yksittäisiä, kansanmurhista selvinneiden kansojen rippeiden näkemyksiä esiin tuovia ehdokkaita vastaan?

  • Lammi

   Hyvä Karoliina Topelius,
   Internet antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kysyä asioita ihmiseltä, jonka ajatukset ovat omasta mielestä aivan käsittämättömän typeriä. ”Talmudosatanismin” teoria on osa antisemitismiä, joka on puolestaan tavoiteineen ja tekoineen meille kaikille tuttua. Uskotko sinä aivan oikeasti jonkin ”talmudosatanismin” olemassa oloon? Vaikutat koulutetulta ihmiseltä ja tunnet varmaan lähdekritiikin periaatteet. Onko sinulla osoittaa jokin luotettava lähde aiheesta. ”Valtamedia vaikenee” höpinä ei nyt riitä, koska sillä voi viitata aivan mihin tahansa. ”Talmudosatanistiset suvut” mitä ihmettä?! Ei sellaisia oikeasti ole ja sen toki tiedät itsekin.

   • Karoliina Topelius

    Mistäpä tietäisin ovatko oikeasti tuota sukua vai ei – perustan arveluni lähinnä heidän omaan ilmoitukseensa sukulaisuussuhteistaan. Suvusta on hyvin vapaasti tietoa haettavissa netin sukututkimussivuilta niille, jotka haluavat ja uskaltavat tutustua todellisuuteen. Toki jokaisella on oikeus pitää silmät leveästi kiinni, korvat tukossa ja suu kiinni ja istua pissat sukassa nurkassa odottamassa, kun pankinjohtaja käskee. Kukin taaplaa tyylillään. Antaa kaikkien kukkien kukkia, vaimitenseoli.

    Onneksi halpamaisesti ehdokkaat pettänyt KD ja yksittäisiä kansalaisia kohtaan taas kerran parjauskampanjalla hyökännyt valtamedia ei saanut sentään eliminoitua toisinajattelijoita vaaleista, vaikka sitä osa väestä olisi yrittänyt.

    • Lammi

     Edelleen minulle on epäselvää näiden ”sukulaisuuksien” merkitys. Seppälä -Soros – Jaarli -Stubb…. ovatko he todellakin sukulaisia? Leikitään, että he ovat sukulaisia. Edelleen jää hämäräksi sekä ”talmudosatanismin” liittyminen sukukaisuuten että itse ”ideologian” sisältö…

     • Karoliina Topelius

      Et ymmärrä talmudismin tai satanismin ideologiaa, Lammi?

      Ohessa muutamia otteita talmudista; satanismin perusti Lavey, joka nimi on tuttu myös tuon kansanmurhasukupuusta. Eipä oikeastaan ihme, että
      satanismin ja talmudismin ideologinen perusta on oleellisesti yhteneväinen.

      ”- Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

      – Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

      – Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

      – Rosh Hashanah 17a: Ei-juutalaisten sielut menevät helvettiin.

      – Abodah Zarah 36b: Ei-juutalaisten tyttäret ovat saastaisuuden tilassa syntymästään lähtien, ja avioliitto heidän kanssaan on kielletty.

      – Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.

      – Szaalot Uts-zabot, Iore Dea 17: Juutalaisen tulee ja täytyy tehdä väärä vala, kun ei-juutalainen kysyy, onko juutalaisten kirjoissa mitään, mikä on ei-juutalaisia vastaan.

      – Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.

      – Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuullinen, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, hän ei ole vastuullinen.

      – Baba Kama 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan.

      – Abodah Zarah 26d Tos.; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.

      – Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (kristityt) keskuudestamme.

      – Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.

      – Tseror Hammor (rabbi Abraham): Heti kun Rooma (länsimaat, kristitty maailma) on tuhottu, israelilaisille koittaa vapaus.

      – Iore Dea 157,2 Hagah: Jos juutalainen voi pettää kristittyjä tekeytymällä kristillisten oppien kannattajaksi, hän saa ryhtyä petokseen.

      – Iore Dea 159,1: On sallittua lainata rahaa kristityille ja kiskoa heiltä korkoa.

      – Kallah 1b: Juutalainen voi antaa väärän valan hyvällä omallatunnolla.

      – Rosh Hashanah 17a: Kristityt ja ne, jotka pilkkaavat rabbeja, lähetetään helvettiin ikuisiksi ajoiksi.

      – Sanhedrin 99a: Kun Messias tulee, hän tuhoaa kristityt.

      – Sabbath 116a: Evankeliumit ovat tyhjän paperin perätön väite ja tyhjän paperin synti.

      – Sanhedrin 106a,b: Maria oli huora; Jeesus oli paha mies.

      – Sanhedrin 90a: Jeesuksella ei osuutta tulevaan maailmaan (koska lausui ääneen Jumalan nimen).

      Zohar I, 25b: Joka tekee hyvää kristityille, se ei nouse ylös kuolleista.

      Shabbath 115a: Jews must destroy the books of Christians

      – Hullin 91b: Juutalaisilla on enkeleitä suurempi arvo.

      – Jebamoth 79a: Israelilaiset ovat armollisia, kainoja ja hyväntahtoisia.

      – Sanhedrin 37a: Joka tuhoaa yhden ainoan israelilaisen, se on sama kuin jos hän olisi tuhonnut koko maailman.

      Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella. ”

  • Sarin

   Kiitän Topeliusta siitä että hän tuli sivulle kertomaan ajatuksiaan. Nyt on äänestyspäätöksiä varten ensikäden tietoa. Ei voi vedota siihen että täällä vain valeuutisia jaetaan.

   Muutoin en kyllä kiitä häntä yhtään mistään. Järkyttävää soopaa koko teksti. Yksi syy lisää kasvattaa omia lapsia hallitsemaan lähdekritiikki.

   • Karoliina Topelius

    Ihan sukututkimusta tehdessä löytyi nuo sukupuut.

    Ei ole tainnut Saku Timosella, Lammilla, Sarinilla, Lexillä, Sami Lappalisella ja Sofialla edes käydä mielessä, että entäpä jos en olekaan heidän mustavalkoisen, paranoidisaggresiivisen ja harhaisesti denialisoivan ja projisoivan maailmankuvansa rasistisella, juutalaisvastaisella puolella. Entä, jos kirjoittamani asiat voisi tulkita toisinkin.

    Jos esim. juutalainen postaa materiaalia holokaustista, eihän se nyt hyvät ihmiset sentään tarkoita sitä, että kyseinen juutalainen olisi juutalaisvastainen vain siksi, että mainitsee holokaustin kansanmurhaajapuolella toimineen George Soroksen olevan juutalainen.

    Ai niin, George Soroshan muuten kuuluu myös tuohon samaiseen sukuun, jotka väittävät olevansa jutalaisia, mutta itse asiassa ovat ideologisesti talmudosatanisteja.

    • Sami Lappalainen

     Nyt kun tähän haastoit, niin yleensä väitteille löytyy peruste ja ennenkaikkea sellainen asia kuin fyysinen todiste. Pelkällä väittämällä on huono argumentoida muutakuin omaa harhaa.
     Kyllä minäkin voisin väittää vaikka ja mistä, mutta en tee sitä ilman pitävää faktaa, koska muutoin tekisin itseni naurunalaiseksi ja äitini opetti minut puhumaan totta. Mielipiteet taas on asia erikseen, niitä saa ja pitää olla, mutta en minä silti niitä lausu joka paikassa.

     • Karoliina Topelius

      Siis minkä väitteen tueksi haluat faktaa? Laita tarkat sitaatit.

      • Sami Lappalainen

       Tiedätkö kertomuksen shakkipelistä pulun kanssa?
       Se meni niin että pulu kaatoi kaikki nappulat, pasko laudalle ja lehahti lentoon. Niin tulisi käymään ja en lähde väitteleen siitä ollenkaan että kumpi on se pulu.
       Minua ei kiinnosta todellakaan lähteä keskustelemaan oikeasti tämmöisestä asiasta, kun voin käyttää aikani tehokkaammin vaikka pahkasikoja lukien.
       Sinä et kiinnosta minua, ei kä tämä aihekaan kiinnosta minua, toin vain kantani poliittiseen aiheeseen, enkä viitannut sinuun mitenkään keskustelussa.

       • Karoliina Topelius

        Hehe, eli et kykene esittämään yhtäkään juutalaisvastaista tai rasistista kommenttia kirjoituksistani Sami Lappalainen, koska niitä ei todellisuudessa ole, vaikka miten sellaista toivot löytäväsi, jotta saisit projisoida johonkuhun ohikulkijaan – kuten nyt tässä tapauksessa minuun – omat paranoidisaggressiiviset fantasiasi ja ”oikeuttaa” sillä aggressiiviset reaktiosi.

        En ole juutalaisia enkä mitään rotua vastaan, rotujahan kuulemma ei ole edes olemassa, vai onko muka?

        Olen kansanmurhista talmudosatanismia vastaan. Ikävä kyllä osa juutalaisista on harhautunut siihn mukan. Sen sanominen ei ole rasistista eikä juutalaisvastaista vaan huomio ikävästä tilanteesta.

       • Sami Lappalainen

        Ei.
        Vaan sinä olit se pulu. Oletko nyt ihan tosissasi siinä kuvitelmassa että voitit jotain tällä? Katsos minua ei kiinnosta sinun juutalaisvastainen messuaminen kun se on minun mielestä moskaa ja jos nyt saat jotain mielihyvää tämän jatkamisessa niin veikkaan että blogin pitäjä jo keskeyttää tämän, koska oikeasti, tämä ei johda yhtään mihinkään.

    • Lammi

     Miten liität ”talmudosatanismin” ja sukututkimuksen? Julkaistussa listassa oli melkoinen määrä nimiä. Oletko siis tutkinut näiden kaikkien nimien/sukujen taustat ja löytänyt sukututkimuksen keinoin niiden yhteyden ”talmudosatanismiin?” Minulle on edelleen epäselvää, mitä mainittu ”talmudosatanismi” on. Voisitko ystävällisesti antaa LUOTETTAVAN linkin aiheesta. George Soroksen yhteyksistä holokaustiin olisi myös hyvä saada lisävalaistusta. Hän oli nimittän 15-vuotta II-maailmansodan päättyessä.

     • Karoliina Topelius

      Kuten sanoin, nimet tulivat esiin omaa sukuani tutkiessa.
      Ei tarvinnut erityisesti tutkia ”kaikkien eri sukujen” taustoja, kun mainitut ovat samaa sukua – sisaruksia, aviopuolisoja, serkkuja, pikkuserkkuja, isotätejä, siskopuolia keskenään. Helposti kävi se tutkimimen. Tarvi vain klikailla sukpolvesta toiseen sieltä noita nimiä ilmaantui. Teidän on, Lammi, aivan helppo itsekin tehdä vastaava sukututkimus. Tiedot ovat julkisia.
      Mitä suvun talmudosatanistisiin perinteisiin tulee, on se varsin helppo päätellä heidän teoistaan, avastaan rahoittaa erilaisia terroristisia järjestöjä ja esim. talmudistisia, modernistisia liikkeitä.

      Kysyit Soroksen yhteyksistä holokaustiin; esim. tuolla videolla Soros puhuu asiasta ihan omin sanoin.

      • Kukkuu

       No laitapa tänne vaikka se linkitys, miten Lenin (Uljanov), Hitler ja Stubb ovat sukua toisilleen. Tsingis Khanko on yhteinen kantaisä? Kuuluuko Väyrynen samaan porukkaan?

       • Karoliina Topelius

        En nyt oikein jaksaisi tällaista lastenvahtimispestiä, ainakan ilman korvausta, kun voitte tarkistaa asiat itsekin netistä. Sinne vain rohkeasti, sukupuita tutkimaan. Esim. hakusanalla *sukunimi* + genealogy pääsee jo hyvään alkuun.

  • Rosa Warski

   Karoliina Topelius,

   Nostat esille sukulaisuuden ideologisissa siteissä. Mutta eihän sukulaisuus, tai edes samaan perheeseen kuuluminen, tarkoita että ajattelee samoin?

   Jos mietit vaikka omaa lapsuuttasi ja nuoruuttasi, tuskin kopioit kaikkia mielipiteitä ja asenteita, mitä vanhemillasi oli? Ja varmasti olet lääkärinä myös sitä mieltä, että teini-ikä on murroksen aikaa, jolloin eriydytään vanhempien käsitteistä ja muodostetaan oma persoonallisuus?

   Kuitenkin perheenjäsenillä sukunimi säilyy ja jatkuu arvojen eriytyessä. Näin käy tyypillisesti poikalasten tapauksessa, ja ns. kuuluisien sukunimien kanssa usein myös tyttöjen mennessä avioon. Miksi siis nostaa suku yhdistäväksi tekijäksi ?

 17. Lex

  Unohdin Topelius Streisandin paranoialistaltasi.

 18. Sami Lappalainen

  http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/yle-kd-sanoutuu-irti-useista-ehdokkaistaan-rasististen-kommenttien-vuoksi/6333052
  Niin vain poistuivat tietyt ihmiset listoilta. Mukana he ikävä kyllä roikkuvat, mutta nyt sellaisessa puolueessa missä tuollaisille puheille ja mielipiteille ei anneta tilaa.

 19. Sofia

  Mitenkähän Coppolan suku liittyy näihin talmudosatanisteihin? Kiinnitti huomiota listalla. Ainakin nimestä ja ulkonäöstä päätellen ovat italialaisperäisiä. Joillain kristillisillä suuntauksilla on myös tapana puhua tuontyyppisiä juttuja. Käsitettä talmudosatanisti en ole nähnyt mutta muuten höpisevät samoista suvuista ja jostain hämärästä Illuminaatista johon kuuluu vaikka mitä porukkaa. Järki on paennut monen päästä…

  • Corleone

   Ehkä Karoliina on sekoittanut Coppolat Corleonen perheeseen, jolla ei kieltämättä ollut puhtaita jauhoja pussissaan. Muistakaa hevosen pää ja muut rituaalit.

   • Karoliina Topelius

    Muistaakseni Coppolat olivat kansanmurhasukua Soros/Schwartz/Schwartzman-linjan ja toisaalta Feldtman-linjan kautta. Mutta saatan muistaa väärinkin tässä kohtaa. Tarkistakaa itse, en viitsi tehdä teille ilmaiseksi kaikkea työtä, näin penseässä ilmapiirissä. Ei liikaa helmiä sioille.

    • Nurminen

     Mielenkiintoista, kuinka muiden pitäisi googlata todisteita itse esittämillesi väitteille. Mielenkiintoista on myös se, miten maailmaa näköjään satoja (ja miksei saman tien tuhansia) vuosia hallinneet, politiikasta ja talouden suunnasta sekä sotien aloittamisesta ja kulusta päättävät pakanallisperkeleelliset salaseurat eivät kykene estämään sitä, että jäsenten raskauttavia sukupuita pääsee tutkiskelemaan jokainen, jolla on nettiyhteys ja tietokone. Kuten eivät myöskään sitä, että totuuden torvet kertovat asioiden oikean laidan tuhansissa blogeissa ja sivustoilla, joista monet ovat olleet olemassa jo parin kymmenen vuoden ajan vieläpä hakutulosten ykkösinä. Miten kummassa maailman ja median hallitsijoilla ja ihmiskunnan orjuuttajilla voi olla näinkin olematon ote internetin ihmeellisestä maailmasta? Lisäkysymyksenä tiedustelisin vielä, miksi Topelius käyttää talmudosatanistisen suvun vesan kehittämää maailman suurinta sosiaalisen median alustaa sanomansa levittämiseen. Itseironia?

  • Karoliina Topelius

   Italian talmudosatanisteja – muistatko Shakespearen näytelmän Venetsian kauppias? Mielenkiintoisesti on popularisoinut Italian historiaa.

   • Lammi

    Jos ”lähteinä” käyttää YouTube videoita ja näytelmiä, voi päätyä todella outoihin lopputuloksiin..

    • Karoliina Topelius

     Ei vaan netin sukututkimussivustoja.

 20. Sarin

  Meni 7 vuotta historian opiskelua yliopistossa ihan hukkaan. Olisi pitänyt vaan lukea Topeliuksen seinää sen sijasta niin olis päässyt helpommalla ja heti tiennyt miten asiat oikeasti olivat ja ovat. Damn!

  • Kekkonen

   Vastaa
   Sarin sanoo
   3.3.2017 at 18:26

   Meni 7 vuotta historian opiskelua yliopistossa ihan hukkaan. Olisi pitänyt vaan lukea Topeliuksen seinää sen sijasta niin olis päässyt helpommalla ja heti tiennyt miten asiat oikeasti olivat ja ovat. Damn!

   Ymmärrän että kirjoitat toteamuksesi ivalliseen sävyyn mutta itseasiassa puhut totta, mutta tätä et tietenkään voi hyväksyä tosiasiana itsellesi. Olet propagandan ja valheiden uhri kirjaimellisessa mielessä, eli kankkulan kaivoon meni nekin opinvuotesi. Eikö siellä yliopistossa opetettu kriittiseen ajatteluun ja jäikö sinulta lukematta esim, Nobellin kirjallisuuspalkinnon saanneen Aleksandr Solzhenitsyn 200 Years Together,?

  • Karoliina Topelius

   Jaa, eikö näitä muka tosiaankaan kerrota Tampereen punavihreän yliopiston lumihiutaleinjalla, Sarin? Johtuisiko siitä, että voittajat ovat taas kerran kirjoitaneet udelleen kansanmurhasuvun omistamien kustantamojen julkaisemat historian oppikirjat? Sukuunhan kuuluvat sukupuiden perusteella myös nimet mm. Springer, Kaplan, Finkelstein, Applebaum, Seppälä, Sutcliffe (vrt. -> Erkko), Gutkind (vrt. -> Bonnier), jne.

   • Sarin

    Juueivaarinhousut.

    Kun kysytään tyhmiä niin voi vastata tyhmiä.

    Vai että Tampereen punavihreän yliopiston lumihiutalelinja? Lisäänkin sen cv:hen. Kiitos päivän nauruista.

 21. Jorma Kuusela

  Oli kieltämättä aikansa kiinnostavaa lukea Karoliina Topeliuksen sukututkimusprojektia. Koska kaikki tuskin ovat halukkaita vastaavaan urakkaan, voin tarjota oikotien. Radio islamin sivuilta välilehti ”juutalainen rasismi” tarjoaa kaikki samat ”tutkimustiedot”, joihin Topeliuskin on päätynyt omissa tutkimuksissaan..
  Tässä on yksi esimerkki: http://radioislam.org/finish/jud/talmud.htm.
  Radio islamista voi taas lukea vaikka Wikipediasta.

  • Karoliina Topelius

   Jorma Kuuselalle on näköjään helpompaa denialisoida, vähätellä ja projisoida muihin omia harhojaan kuin kulla yksinkertaista sukututkimustulosta.
   Eihän siinä mitään, on normaalia kokea ahdistusta siiä, että joutuisi ajattelemaan valtavirtaa ja sovinnaista propagandaa vastaan. Mutta jos haluaa elää edes kohtuullisen autonomisesti, ja oman työnsä hedelmistä nauttien, ilman että joutuu kantamaan niistä surimman osan finanssieliitin pohjattomiin laareihin, on melkein pakko ainakin joskus nöyrtyä todellisuuden edessä ja katsoa asioita niin kuin ne ovat.
   Jos radio Islam on päätynyt samoihin tuloksiin, sen parempi heille. Ovat ainakin tehneet näköjään sitten tutkimustyönsä huolellisesti ja nöyrinä vaihtamaan mielipidettään mikäli saavat uusia tietoja. Yllättävää kerrassaan.

   • Karoliina Topelius

    Tai no, ei nyt niin yllättävää sitten kuitenkan – onhan vanhan Persian ja Sumerian kutturialueilla varmastikin säilynyt tuota sukujen ja yhteisöjen tietoa paremmin kuin länsimaissa, Dresdenin pommitusten ja Eisenhoverin keskitysleirien jälkeen.

   • Jorma Kuusela

    Taisit ymmärtää minut väärin. En minä tiedä mitään sinun sukututkimuksestasi, mutta tiedän, että sellainen vaatii aikaa. Sitäkään en tiedä, miten sukupuista päätyy Talmudosatanismiin, mutta siihen lienee perustelut. En siis mielestäni projisoinut harhojani sinuun enkä myöskään vähätellyt sitä työtä, jota olet varmaan tehnyt.
    Sen sijaan kyseenalaistan tuon Radio islam -sivuston vähintäänkin tarkoitushakuisena. Verkossa ääriajattelun kärjistyminen näkyy uskonnosta riippumatta. Ehkä siis ammatillinen (?) käsityksesi minusta perustuu siihen, että noilta sivuilta löytyvät väitteet ovat hyvin samankaltaisia kuin omasi. Tarkista toki asia ennen kuin alat tehdä lisädiagnooseja.
    Kiinnitin huomiota myös siihen, että vaadit Sakua oikaisemaan sinun juutalaisvihaasi koskevat väitteensä. En löytänyt blogikirjoituksesta ainuttakaan. Siellä oli vain kaappauksia omista kirjoituksistasi. Luin moneen kertaan.

    • Jättisuku

     Jos lähtökohdaksi otetaan Niinistön, Clintonin, Trotskin ja Coppolan sukulaisuus, olemme käytännössä lähes kaikki osa tätä halllitsijasukua.

     • Karoliina Topelius

      Emme ole kaikki sukua heille 0-4 sukupolven kautta.

    • Karoliina Topelius

     Hienoa, hän näköjään poisti sen valheellisen väitteen. Kiitokset Saku Timoselle.

 22. Lammi

  Se on varmasti tullut jo selväksi, ettei Karoliina Topeliuksen kanssa voi keskustella antisemitismistä, ”sukututkimuksesta” tai hänen ”talmudosatanismistaan,” koska ne ovat harhoja – psyykkisiä ongelmia. Tietysti on ikävää, että on sellaisia ongelmia ja ikävää on myös, että ne saavat turhaa julkisuutta ja nousevat marginaaliseksi osaksi poliittista keskustelua. Minua henkilökohtaisesti kiinnostaa, miksi aina juutalaiset? Mikä juutalaisissa edelleen kiehtoo niin paljon, että niin monen sekoilevan saarnaajan puheissa ”kabbala, juutalaiset, holokausti, talmud, Israel jne” seikkailevat outona pakkomielteisenä sotkuna.

  • Outoa tosiaan

   Niinpä. Ja vielä näinkin etäisessä maailmankolkassa, jossa heitä ei ole ikinä juuri ollut. Suomenruotsalaisten tai savolaisten salaliitot eivät ole ilmeisesti riittävän grandiöösejä. No, nyt valitettavasti päästään ihan vaaleihin asti mittaamaan, moniko tuohon hölynpölyyn uskoo. Absurdeinta tietysti on, että lopulta äänet menevät KD:lle.

 23. Karoliina Topelius

  Lammi ei uskalla näköjään tulla esiin omalla nimellään, miksiköhän?
  Haluatko Lammi siis puhua ”talmudosatanismistani”? En ole talmudosatanisti vaan kristitty. Vastustan koronkiskontaa ja puollan Jeesuksen opettamaa arvonmittausjärjestelmää.

  Antisemitismistä voidaan toki keskustella taas kerran uudestaan, jos Lammi kerran välttämättä taas kerran haluaa.Siitähän keskustelemiseen olen tosin kuluttanut aikaani jo turhan paljon teidänkin kanssa. Vastustan edelleen antisemitismiä, esimerkiksi tuon ei-seemiläisen kansanmurhasuvun fosforipommein harjoittamaa antisemitismiä Gazan seemiläisiä palestiinalaisia vastaan. Etkö sinä vastusta moista antisemitismiä, ”Lammi”?

  • Rosa Warski

   Karoliina Topelius,

   Toivoisin vastausta ylempänä olevaan kysymykseeni. Miksi katsot suvun toimijaksi näissä asioissa, vaikka murrosikään ja nuoreen aikuisuuteen kuuluu persoonallisuuden eriytyminen vanhempien arvoista ja käsitteistä?

   Ystävällisin terveisin,
   Rosa Warski

   • Karoliina Topelius

    Kun olen kirjoittanut kansanmurhasuvusta, olen viitannut sen yksittäisten jäsenten toimintaan mainitsemillani aloilla. En siis ole väittänyt, että suvulla olisi mitään yhteistoimintaa, vaikka monilla suvuilla tunnetusti on yhteistoimintaa. Olen kiinnittänyt vain huomiota, että nuo nimet ovat yhden ja saman suvun nimiä ja siten on saattanut tietyissä tilanteissa synytä jääviyksiä päätöksenteossa niin kansallisella, kansainvälisellä kuin globaalillakin tasolla.

    • Rosa Warski

     Karoliina Topelius,

     Nepotismi ja korruptio ovatkin isoja ongelmia korkeassa päätöksenteossa. Mutta eikö tällöin olisi parempi nostaa yksittäisiä henkilöjä ja tilanteita esiin?

     Sukunimien listaaminen persona non grata -tyyliin luo helposti mielleyhtymiä vainoihin, joissa ollaan tuomitsemassa koko suku perusteetta. Tämän oletkin jo varmasti asian käsittelyn puolelta huomannut.

     Ystävällisin terveisin,
     Rosa Warski

     • Karoliina Topelius

      Rosa Warski,

      erikoinen tulkinta tuo, että nimet olisivat persona non grata -tyyliin. Tarkoitukseni ei tietenkään ole tuollainen, vaan tarkoitukseni oli nimenomaan luoda perustaa jääviystutkinnoille ja tarkemmalle histrian ja sukuhistorioiden tutkimukselle. Miksi ihmeessä tuon nimisiä pitäisi kohdella persona non gratoina sen enempää kuin esim. Hitlerin sukulaisia?
      Kuten pankkimaailmassa sanotaan, ”let the credit go where it is due”.

      Koska tutkimusta eri kansanmurhaajien keskinäisistä sukulaisuuksista tai muista kytköksistä ei juurikaan ole, niin jostakinhan on aloitettava. Aloittakaamme vaikka tästä.

      Näillä asioilla on ollut suuri merkitys satojen miljoonien, jopa miljardien ihmisten elämään, mahdollisuuksiin vaurastua ja kuolemaan. Eikö sinustakin olisi hyvä tietää aiheesta lisää, jo sivistyksen arvon vuoksi? Ja että paremmin ymmärtäisimme kukin omaa toimintaympäristöämm siten, ettemme tulisi enää ainakaan toiminnallamme tietämättömyyttämme tukeneeksi kansanmurhia?

      Etkö sinäkin haluaisi tietää, ovatko esim. Neuvostoliiton, Kiinan ja Ruandan kansanmurhaajat läheistäkin sukua keskenään? Tai ovatko nämä sukua tai erillisiä esim. Afrikan orjakauppiaille tai Intian-Kiinan-Afganistanin oopiumkauppiaille? Tai onko yhteyksiä esim. maailman mittakaavassa israelilaisten johtamaan laittomaan elinkauppaan?

      • Karoliina Topelius

       Ja jottei nyt taas tulisi hysteeristä vihakampanjaa viestintuojaa vastaan niin laitetaan tähän nyt yksi lähdekin tuosta israelilaiten johtamasta laitomasta elinkaupasta; noiden muide maiden mainitsemisesta tuskin aletaan niin herkästi parjata paranoidisaggressiivisella tavalla harhaisesti projisoiden:

       ”Eastern Europe has been one of several global epicenters for forced organ harvesting for years. A November 2011 Bloomberg article titled, “Organ Gangs Force Poor to Sell Kidneys for Desperate Israelis,” reported that:

       Investigators on five continents say they have uncovered intertwining criminal rings run by Israelis and eastern Europeans that move people across borders — sometimes against their will — to sell a kidney.

       “The criminal here is the middleman who profits from the sick and the poor,” says Bahat, who investigated an organ- trafficking ring in Jerusalem. “It touches my heart that people will sell part of their body because they need money to live.”

       Criminals see an opportunity to make big money in the organ trade, where they can sell a kidney for 15 to 20 times what they pay, police throughout Europe say.

       “They recognize the obscene profit that can be made in the expanding black market in body parts,” says Jonathan Ratel, a Pristina, Kosovo-based prosecutor who has been investigating organ trafficking over the past two years. “It keeps happening because there is so much money in this.”

       Traffickers typically pay $10,000 to a seller for a kidney and collect $150,000 when selling it to a patient.

       In fact, amid the chaos of Ukraine’s armed conflict, it would be unthinkable that these same criminal gangs would not be scouring the battlefields and hospitals for potential victims. The BBC’s failure to investigate the very plausible claims of desperate refugees suggests both utter journalistic incompetence and even complicity in covering up atrocities being committed as part of Kiev’s brutal, unwarranted, and deadly bid to consolidate power.”

       https://theremustbejustice.wordpress.com/2014/07/09/same-as-forced-organ-harvesting-in-kosovo-bosnia-syria-organ-harvesting-in-ukraine-goes-unreported/

 24. Jorma

  Huh huh. Vaikeaselkoista luettavaa eikä johda mihinkään. Mitähän varten jotkut kirjoittavat moista soopaa?

 25. Saku Timonen

  Tämän jutun kommentointi sulkeutuu. Blogini ei ole mikään yleinen keskustelupalsta.

Kommentoi »

Comments are closed