Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Roskapostia

Eräs nimetön isä on huolissaan kouluissa tapahtuvasta kristillisten arvojen ja heteronormatiivisuuden alasaojosta. Hänen 14-vuotiaalle pojalleen on annettu koulussa seksuaalivalistusta. Jopa vähemmistöjen oikeuksien edistämisestä on koulussa puhuttu, ja sitä tämä eräs isä ei pidä neutraalina.

Eräs nimetön opettaja puolestaan on sitä mieltä, että koululaitosta ohjaavat voimakkaasti sekä vasemmistolainen ideologia että liberaalit markkinavoimat. Se näkyy monikulttuurin edistämisenä.

Pohjat lyö eräs tietenkin nimettömän koulun nimetön erityisopettaja, joka kauhistelee kouluissa tapahtuvaa islamisaatiota. Laitetaanpa tästä ihan kuva.
kärkk

Kyseessä on joka kotiin jaettava J.Kärkkäinen Oy:n mainosjulkaisu KauppaSuomi. Mainokset ovat mainoksia eikä niistä sen enempää, mutta lehden ns. toimituksellinen aineisto on kyllä ihan omaa luokkaansa. Tarinat ovat täsmälleen sitä samaa valehtelua, jota netin äärioikeistolaiset rasistiset, islamofoobiset ja kansallissosialistiset piirit ovat levittäneet jo vuosia. Netissä roska tunnistetaan roskaksi ja ammutaan alas, mutta joka kotiin jaettuun paperiroskaan voivat uskoa sellaiset, jotka eivät ole sitä ennen nähneet.

Jutut ovat malliesimerkkejä disinformaatiosta. Isät, opettajat ja koulut ovat nimettömiä, joten faktojen tarkistaminen on mahdotonta. Niinpä voidaan turvallisesti kirjoittaa ihan mitä tahansa. Suvivirsi ja joululaulut kielletään, aapisista poistetaan possunkuvat ja eläinen piirtäminen kielletään. Muslimeille sallitaan kaikki, suomalaisilta kielletään kaikki.

Näitä valheita on helppo tehtailla, mutta vaikea oikaista. Lähteet ovat aina nimettömiä, joten niitä ei pysty tutkimaan. Tarinat sen sijaan ovat niin uskomattomia, että niihin voi uskoa vain umpitollo. Ikävä kyllä heitä löytyy, ja tällä tavalla heitä etsitään lisää.

Lehden ”yleisönosasto” on vielä hurjempaa luettavaa. Juho Taistonen moittii Ranskaa väärin valitusta presidentistä ja pitää tulosta mädän EU-eliitin voittona. Siteerauksista päätelleen kirjoittajalla on läheiset yhteydet netin roskajulkaisu Yle Watchiin.

Akseli Erkkilä meuhkaa yllättävän paljon samalla tavalla kuin nuo nimettömät opettajat vasemmistoeliitin edistämästä monikulttuurista ja kuviteltujen vähemmistöjen oikeuksista. Selkeästi oikealla nimellään esiintyvä Pauli Vahtera maalailee uhkakuvia DDR-Suomesta, jossa islamisoitumista haluava vihervasemmisto bannaa isänmaalliset Fb-käyttäjät pois verkosta ja poliisi takavarikoi heidän tietokoneensa. Huolesta päätellen Vahteralla näyttää olevan kova pelko joutumisesta vastuuseen omista kirjoituksistaan.

Joku Esa Paloniemi vaatii irtolaislakia paperittomille maahanmuuttajille. Hän ei ole ymmärtänyt, että perustuslaki estää laatimasta tiettyä ihmisryhmää koskevaa lakia. Jos irtolaislaki palautettaisiin, niin se koskisi kaikkia sen piiriin kuuluvia. Ensimmäiset kohteet saattaisivat olla vaikkapa Rautatientorilla meuhkaavat Suomi ensin -mielenosoittajat, jotka kuukausikaupalla ovat oleskelleet julkisella paikalla ilmeisen juovuksissa ja nähtävästi ilman työtä ja asuntoa.

J.Kärkkäinen Oy jatkaa siis tutulla linjalla, mutta tällä kertaa ilman juutalaisvastaisuutta. Edelliseen numeroonhan aiheesta kirjoitteli Arvi Pihkalan nimellä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen natsijohtaja Juuso Tahvanainen.

Kun vielä muistetaan, että vuonna 2014 Juha Kärkkäinen tuomittiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan 90 päiväsakkoon ja tavaratalo J.Kärkkäinen Oy 45 ooo euron yhteisösakkoon, niin nähdään minne tämän postilaatikkoon ilmestyneen netin roskajulkaisu MV:tä muistuttavan julkaisun jäljet johtavat.

Kommentit (20)

 1. Virva Itäranta

  Tähän voi vaikuttaa. Älä osta Kärkkäiseltä.

  • Pohjola

   Olen ihan samaa sanonut. Monet tuottajat sen ovat jo tehneet mm. Finlayson ei myy kärkkäisen kautta mitään.
   Tuohon irtolaislakiin, en toivoisi sitä koskaan enää tuotavan käyttöön, vaikkakin sillä saisi nätisti siivottua leirit pois tietyltä alueelta.
   Jälleen jotain tuttua kärkkäiseltä jota on tullut luettua otsasuoni kireenä.
   No jaa, kärkkäisen edustus istuu kohta jälleen oikeudessa ja tuskin osaa koskaan lopettaakaan, koska joko on niin tyhmä että edelleen jatkaa, tai ei vain osaa lopettaa ajoissa, koska harvoin noin syvälle vihaan tippuneet päästävät irti totuudestaan vaikka sen kuinka todistaisi vääräksi tai moraalittomaksi.

  • Rauno

   Vielä noin vuosi sitten ostin Kärkkäisen valinnasta. Hinnoittelu koukutti. Kun Sakun kirjoituksista valkeni Kärkkäisen taustat ostot loppui välittömästi. Eikä enää ikinä!!
   Luulen että suuri osa ko. kaupan asiakkaista ei tiedä omistajan poliittisia mielihaluja.
   Se olisi hyvä saada kansan tietoisuuteen laajemminkin.

   • Sonofhades

    Eikä passaa unohtaaa Kärkkäisen seikkailuja yrityssaneerauksen maailmassa. Jätettiin laskut maksamatta ja nostettiin kovaa liksaa itselle ja myönnettiin vähän lainaa omaan taskuun. Koska oli niin kova työllistämään, sankarille annettiin miljoonavelat anteeksi ja tikkari palkkioksi ahkerasta yrittämisestä tuli sitä kautta.

    Aika moni muu yrittäjä on maksanut oppirahansa konkurssin ja henkilökohtaisen omaisuuden menettämisen kautta.

 2. Kaapo

  Sen verran Sakari pitää ihmetellä, että olen törmännyt (kuten varmasti sinäkin) kymmeniin vastaaviin nimettömiin rasisimin ilmiantajiin siellä täällä. Ne ovat aina oikea kauhistelujen ja kiihkoilun paikka mutta ei koskaan epäilyksien paikka kuten tässä on. Se on erittäin merkillistä kaksinaismoralismiä

  • stunned

   Minusta on vaikea uskoa, että yksikään vähemmistö pystyy syrjimään valtaväestön enemmistöä. Syrjinnässä on melkein aina kyse hierarkkisesta valtasuhteesta tai ylilyöntiasemasta. ”Positiivinen syrjintä” ei ole syrjintää ollenkaan, vaikka tähän (ja kulttuurimarxistien salaliittoon) Kärkkäinen ilmeisesti haluaa viitata teorioillaan. Suvivirsi nyt kuitenkin on ollut supisuomalaisten ateistien, vapaa-ajattelijoiden, hampaissa, eikä sillä ole mitään tekemistä islamin tai maahanmuuton kanssa.

   Jos suomalaista on syrjitty poliittisen vakaumuksen, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai jonkin muun synnynnäisen ominaisuuden vuoksi, kannattaa sinun ehdottomasti ottaa asia esille, epäilyksistä huolimatta.

   Osaat varmaan nimetä muutaman konkreettisemman esimerkin, jos kerran tiedossasi on ”kymmeniä” tapauksia.

   Avoimet kortit ja dialogi — sitähän kaivattiin. Heitäpä sinä ensimmäinen kivi kummeliin.

   http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/611151/Vapaaajattelijat+Suvivirsi+ei+ole+ongelman+ydin

 3. Minna Ylitalo

  Tuossa julkaisussa ei muistettu mainita Suvivirrestä sanaakaan, vaikka ajankohta olisi ollut mitä otollisin.

  • Jarmo Mäkinen

   Kyllähän se suvivirsikin siellä mainittiin.

   • Minna Ylitalo

    Ai niinpäs olikin. Kuten myös lasten joululaulut.

 4. Eine Paananen

  Kärkkäinen on jo kerran ainakin tuomittu samasta syystä.En osta eikä parheenikään mitään ko liikkeestä.

 5. Juha Ylä-Lahti

  Saku, teet erittäin arvokasta kansanvalistustyötä esittelemällä suomalaisten paskajulkaisujen eliittiä. Etunasi on, että sinulla on suuri lukijakunta ja laaja näkyvyys sosiaalisessa mediassa. Ei voi muuta kuin arvostaa.

  Ja kuten aina, tiedämme että olet osunut napakymppiin joka kerta kun esille nousee kaikenlaisia selittäjiä ja inttäjiä, pseudoälykköjä, raivoajia, häiriköitä ja solvaajia ja nettirikollisia. Olen satavarma, että vain osaa heistä voidaan pitää jollakin tavalla sairastuneina, mikä on sekin huolestuttavaa.

  Tuli muuten mieleen, että mitähän Ilja Janitskinille kuuluu ja missä päin majailee.

 6. Jore Puusa

  Olen tällainen suoran toiminnan mies ja otin jo edellisen Kärkkäisen roskajulkaisun yhteydessä suoraan yhteyttä mieheen, joska on rasismin ja juutalaisvihan takana. (ensin toki päätoimittajaan – jolle ilmoitin, etten halua rasistista materiaalia kotiini

  Kävimme Juha Kärkkäisen kanssa mailkeskustelun, joka päättyi näin.

  juha@karkkainen.co writes:
  Hei,
  Soitat siis vain poskeasi väitteillä jota et itsekään ymmärrä. Laitan Iljalle terveiset tässä samalla.
  Yst,
  Juha

  • Jore Puusa

   Hups —– jäi pois Kärkkäisen toka vastaus minulle….kovasti suomem kielemme kangertaa.
   ———–
   Hei,
   Tottahan tiedät taustat koska olen perustanut Magneettimedia. Olen luovuttanut lehden ja sen kaikki oikeudet Pohjoinen Perinne Ry:lle Siinä nyt vain ei mitään kummempaa rasismia ollut minun aikana enkä ole sitä huomannut nytkään.
   Kertoisitko tuon piilotetun rasismin haastattelussani kun en sitä itse ymmärrä ?
   Kauppasuomessa oli artikkeli joka paljasti kommunistisen äärivasemmistolaisen propagandan kouluissa ja varhaiskasvatuksessa ? Eiko olisi saanut paljastaa tuota propagandaa joka vahingoittaa nuorisoamme ?
   Yst, Juha

 7. Simo-Pekka Patrikainen

  Paavo Väyrynenkin on ilmeisesti antanut siunauksensa julkaisulle. Lienee ainut joka omalla nimellään lehteen kirjoittaa.

 8. Mikko Nummelin

  Suvivirttä ja joulukuvaelmia koskevista riidoista on tosin ollut juttua myös hyvää journalistista tapaa noudattavassa lehdistössä ja niissä on konkreettisesti nimetty kiistojen tapahtumapaikkana olleita kouluja ja haastateltu henkilöitä oikeilla nimillään. Roskamedia toki yrittää vyöryttää näitä väellä ja voimalla islaminuskoisten tai maahanmuuttajien syyksi, mutta todellisuudessa kristinuskoa koskevien elementtien kieltämistä koulujen juhlatilaisuuksista ovat vaatineet useimmiten syntyperäiset suomalaiset ateistit.

  • Riitta Häkkinen

   Tuo on totta. Esimerkiksi minä en ymmärrä minkään uskonnon itsestäänselvänä pidettyä osaa peruskoululaitoksessa. Uskonnot ja valtio (ja valtion laitokset) kuuluvat mielestäni erilleen.

 9. Rintsu

  Suvivirressä ei ole muuta suomalaista kuin suomenkieliset sanat.
  Joulukuvaelma on nykyisille turvapaikanhakijoille katsaus kotiseutunsa historiaan parin tuhannen vuoden taakse.
  Koko Raamattu kannesta kanteen on lähi- idän kulttuuria, ei siellä Suomesta puhuta mitään.

  Tuossa on jotain samaa kuin milloin kaljapäinen äijälauma kapakassa tummahipiäisen nähdessään alkoi möyhkäämään kristillisten arvojen katoamisesta. Tosin viimeksi olivat käyneet kirkossa kun rippipuku vielä mahtui päälle.

  Kyllä maailmaan ääntä mahtuu. Järjen äänestä on usein puutettakin.

 10. AikaMies

  Lainaus: Luulen että suuri osa ko. kaupan asiakkaista ei tiedä omistajan poliittisia mielihaluja.
  Poliittisia uskontoon sekoitettuna? Onko muitakin ”uskonnon” oikeutuksella kansaa villitseviä/hallitsevia?

 11. Rosa Warski

  Turvapaikanhakijoiden leiri saa jäädä, kirkuva marsu joutuu lähtemään:

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/522582-yllatyskaanne-oikeus-elaa-mielenosoittajat-saavatkin-jaada-rautatientorille-sanoo

  Kerrankin oikeus voitti o/

  • Aleksi Ruohonen

   Niin minäkin luulin 😥

   ://yle.fi/uutiset/3-9626896

Kommentoi »

Comments are closed