Ideologia pussissa

Helsinki Pride kokosi eilen noin 35 ooo ihmistä marssimaan yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta. Paikalle tai ainakin paikan liepeille kokoontuivat myös suunnilleen kaikki yhtäläisten ihmisoikeuksien vastustajat. Näkemieni kuvien mukaan paikalla olivat Odinin soturit tekemässä natsitervehdystä Aleksis Kiven patsaalle, Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Eppu Torniainen samassa kuvassa kansanedustajan avustaja Terhi Kiemungin kanssa, Puhdistusliitoksi itseään kutsuvia äärioikeistolaisia, joiden kanssa Kiemunki myös poseeraa, Suomi Ensin -rähinöijät ja suunnilleen kaikki muutkin kynnelle kykenevät ja tarpeeksi selvin päin olevat yhteiskunnan vastustajat.

soo

kiemunki torniainen

19642474_429145334135397_3784440687824446407_n

Sanon heidän olevan yhteiskunnan vastustajia, sillä sitähän he ovat. Tähän asti he ovat vastustaneet maahanmuuttoa ja turvapaikanhakijoita, mutta eilinen osoitti heidän vastustavan paljon muutakin. He vastustavat järjestäytynyttä yhteiskuntaa kaikissa sen muodoissa. Erityisesti he vastustavat poliisia. Heidän ideologiansa kiteytyy pussilliseen hevosenpaskaa, jota Suomi Ensin -leirin isoin ja ilkein kanniskeli mukanaan. Hänet poliisi otti kiinni, ja se aiheutti hysteerisen reaktion muissa.

Eivät nämä sirpaleporukat yhteinäisesti toimi, vaan monet vihaavat toisiaan jopa enemmän kuin turvapaikanhakijoita ja yhteiskuntaa. He tuovat mieleen Monty Python -elokuvan Brianin elämä juudealaiset kapinallisryhmät, jotka eivät oikein itsekään tiedä minkä nimiseen porukkaan kuuluvat ja keitä eniten vihaavat.

Tällaisetkin kukat ovat päässeet kukkimaan, koska “sinun mielipiteesi ei voi olla väärä, sillä se on sinun mielipiteesi”, kuten Timo Soini julisti. Näistä ei tule koskaan olemaan mitään vaaraa yhteiskunnalle, mutta yksittäisille ihmisille kyllä. Lisäksi he tuhlaavat yhteiskunnan resursseja työllistämällä turhaan poliisia. Heidän huutoaan pitää vapaassa yhteiskunnassa sietää, mutta yhtään rikosta ei.

Menisivät kotiin nauttimaan kesästä.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu. Äärioikeistolaiset anarkistit älkööt vaivautuko kommentoimaan ollenkaan.

 

Kommentit (45)
 1. Ukko Liikkanen
  2.7.2017, 09:08

  Onhan tuo Marco parempi kun esim. Sami Hedberg, mutta yleisesti ottaen suomalaisen standupin taso on kyllä edelleen tosi surkea.

  1. Heli Heikkinen
   2.7.2017, 10:22

   Kas kun Marco ei itse näyttäytynyt, skriimasi vain…

 2. Antero Pönni
  2.7.2017, 09:09

  Useampikin asia tuli mieleen Sakun kommentista.
  Jäi mietityttämään oliko sittenkään poliisilta oikea ratkaisu siirtää turvapaikan hakijoiden leiri ois asema aukiolta?
  Nyt Suomi ensin SSO SVL ja muut rasistiporukat pääsevät riemuitsemaan leirin poistamisesta.
  Torniaisesta sen verran, onneksi tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Tässä ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustajaukko kun sanoo Torniaisen tuomion kovenevan Hovissa.
  Aika näyttää käydäänkö vielä korkeimman oikeuden kauttakin.
  Sakuhan siihen pystyy vastaamaan, kuinka kova tuomion pitää olla jotta joutuu istumaan valituksesta huolimatta ylempiin oikeusasteisiin?
  Aikanaan koulussa 1950 luvuilla kysyttiin välituntileikeissä, kuka pelkää poliisia?
  Nyt siihen voisi vastata, SE porukan Mari 🙂

  1. Poliisin päätös leirin siirtämisestä perustuu kaiketi jonkintasoiseen väkivaltaisen hyökkäyksen uhkaan. Näin olin rivien välistä ymmärtänyt mitä uutisia luin. Leirin jatkuva valvonta söi liikaa poliisin voimavaroja.

Kommentointi suljettu.