Vaalitaistelun taso

Perussuomalaisten tulevan presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren Facebook-sivulle ei kannata mennä esittämään kysymyksiä ehdokkaan maanpuolustusta koskevista näkemyksistä, joita hän ei itse oma-aloitteisesti kerro. Kysyjä saa kimppuunsa ehdokkaan ympärille siilipuolustukseen ryhmittyneet kannattajat, jotka vastaavat ehdokkaan puolesta enemmän kuin tämä kenties itse haluaisi. Vastaavat jopa laittomaan uhkaukseen asti.

Tänään Laura Huhtasaari linkitti sivulleen Ilta-Sanomien uutisen Ylen MOT-ohjelmassa vuonna 2013 käsitellystä mahdollisesta sähköverkkoon kohdistuvasta hyökkäyksestä. Huhtasaari ei sanallakaan selittänyt linkin tarkoitusta, joten kysyin sitä. Koko keskustelu löytyy ainakin toistaiseksi täältä.

lh

Huhtasaari vastasi itse asiallisesti, että hän ei aja puolustusvoimia alas. Hänen kannattajansa sen sijaan lipsuivat asialinjalta heti. He eivät selvästikään ole vielä ymmärtäneet sitä tosiasiaa, että he eivät ole niillä sivuilla, joilla tavallisesti pyörivät, vaan tulevan presidenttiehdokkaan sivulla. En ole varma onko ehdokaskaan sitä täysin sisäistänyt, sillä ainakaan arvokkuutta ja asiallista keskustelua hän ei tunnu edellyttävän sen enempää kuin ennenkään.

Taashan sieltä tuli ihan sitä samaa kuraa, jota on tullut joka puolelta jo vuosia. Kysymystäni vähäteltiin, kuten tietysti asiaan kuuluu.

engren

Minun puolestani ikkunasta voi halutessaan loikata, jos blogini niin paljon harmittaa. Ei tämä vielä mitään, mutta sitten rupesi tulemaan laitonta uhkausta ja kunnianloukkausta.

laura huhtas sivu 6.8.

pasi

Esitän nyt ihan julkisesti kysymyksen Laura Huhtasaarelle: Tämäkö on se taso, jolla aiotte presidentinvaalia käydä? Jos Facebook-sivunne näyttää jatkossakin tältä, niin niin minun on pakko uskoa siellä sanotusta myös tämä. Nyt tehdäään kansan presidenttiä, mutta ei koko kansan. Siihen kansaan kuuluvat vain harvat ja valitut. Muut saavat hirttää itsenä, tai ehkä heidän luokseen tullaan kylään.

pasi t

Hienosti alkaa, ja ensimmäinen kannattajanne taitaa päästä oikeuteen heti alkumetreillä.

EDIT 6.8.2017 klo 22.20: Kyseinen henkilö näyttää jatkavan omalla sivullaan uhkailua ja kaverit ilmoittautuvat mukaan. Odotan presidenttiehdokkaan puuttuvan aktiivisen kannattajansa toimintaan, koska tämä henkilö sanoi tottelevansa Lauran käskyjä. Vai näidenkö tavalla vaalikamppailua käydään?

pasin oma sivu

immonen

Kommentit (20)
 1. Samppa Haapavaara
  6.8.2017, 19:11

  On Laura Huhtasaarella kunnollisiakin kannattajia. Kuten valtakunnan viisain mies, Jyrki Virolainen.

  http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2017/08/1098-laura-huhtasaari.html

  1. Ei sitä tarvitse olla kovin kummoinen politologian asiantuntija kun voi ennustaa, että Huhtasaari ei tule menestymään presidentinvaaleissa.
   On ihan höpöhöpöä väittää tai uskoa muuta.

  2. Kalervo Krekula
   6.8.2017, 20:12

   HEI!
   Viekö Teidän PERSUT asiaanne Teidän mielestänne jollain tavalla eteenpäin pelkkä uhkailu siis turppiinanto tai vastaavat toimet, jos ME emme ole täysin samaa mieltä Teidän PERSUT kanssanne?

  3. Sakari Karppinen
   7.8.2017, 16:34

   Jaa, vähän yllättävä oli tuo vanhan prosessioikeuden opettajani kirjoitus. Varsinkin kun sanoi, että tähän mennessä hän on ollut Merja Kyllösen kannalla…Kovana kokkarina ja antidemarina, mutta jonkinlaisena vastarannan kiiskenä häntä opiskelijoiden parissa aina pidettiin. Niinistöä vastaan hänellä kyllä vaikuttaa kirjoituksiensa perusteella olevan jotakin muutakin eikä pelkästään tämän juridiseen pätetvyyteen liittyvää. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että varsinkin IS:ssa tuo Niinistön ylistäminen on kyllä mennyt vähän yli ja ei kai siinä mitään sinänsä väärää ole jos vaalikamppailuun tulee pitkästä aikas uutta sähinää, tosin tällä kertaa jonkun hihhulin toimesta…
   …..

 2. Merja Räsänen
  6.8.2017, 19:15

  Sanoisin katseltuani muutaman videon Suomi ensin liikkeen touhuja ympäri Suomen, viimeksi aika lähellä joka perjantai. Niin siinä olisi sopiva kiertuejärjestäjä presidentti ehdokkaan vaalivankkureille. Hän olisi omiensa parissa. Noista loppu kommenteista päätellen olisi todella hyvä saada vaihtoa Suomen kansan (perus)luonteeseen.

  1. Joni Pelkonen
   6.8.2017, 20:20

   Sakarin kokema hyökkäys on normaali hommahörhöjen keskusteluntaso. Mitään omaa asiaahan heillä ei ole ikinä ollut, kunhan pitää vastustaa kaikkea mikä jotenkin tuntuu epämiellyttävältä, esim. ihmisoikeuksia tai vaikka tavallisia suomalaisia naisia, joita he tuntuvat vihaavan verisesti.

   Ja jos yrität saada heistä irti vastausta esim. kysymykseen voisivatko he ihan sattumalta ollla rasisteja, koska juuri tuli möläyteltyä “se ja se vääränvärinen maasta ulos”-kommentteja, alkaa loputon kiertely, kaartelu ja karkuunjuoksu.

Kommentointi suljettu.