Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Kiusa vasten kiusaa

Julkaisin tämänaamuisen juttuni Jälkipuintia myös rasisminvastaisen yhdistyksen Rasmuksen Facebook-sivulla. Pari tuntia sitten Facebook poisti sen sieltä ilmiantojen takia. Kuten tiedämme, niin rasistinen äärioikeisto päivystää jatkuvasti ja ilmiantaa joukolla ihan mitä tahansa, mitä joku neuvoo heitä ilmiantamaan. Se joukko on pelkkää ajatuksetonta massaa, joka toimii pahanteosta saamansa tyydytyksen takia. Sitten he kehuvat toisiaan isänmaallisiksi, kun suvakin julkaisu on poistettu. Heidän tyhjällä elämällään on hetken ajan merkitystä.

Julkaisun poiston yhteydessä sain myös 24 tunnin julkaisukiellon Facebookiin. Julkaisu poistettiin Rasmuksen sivulta, mutta ei omasta profiilistani eikä blogin Facebook-sivulta.

Ilmiantajat unohtivat, että Facebook on liikeyritys, joka on perso rahalle. Niinpä päätin mainostaa tuota yhdeltä sivulta poistettua juttua summalla, jota en kerro. Mainoksen hyväksyminen kesti Facebookilta alle minuutin. Nyt ilmiantajien urhoollinen armeija voi kokeilla saako ilmiannoilla pois julkaisun, jonka maksetun mainostamisen Facebook on hyväksynyt ja josta se on ottanut rahat vastaan.

kikkeliskokkelis

Kommentit (10)

 1. Rosa Warski

  Pahoittelen kommentointia asian vierestä, mutta blogin työttömien alistamiseen liittyvään aihepiiriin liittyen:

  Eduskunnassa käsiteltiin ns. ”työttömien aktiivimallia”. Kolme puolustuspuheevuoroa käytettiin: Juhana Vartiainen (kok.), Ben Zyskowicz (kok.) ja Wille Rydman (kok.). Ja kuten arvata saattaa, puolustus oli uskomatonta soopaa. Näin Zysse:

  ”aktivointimalli tulee johtamaan siihen, että sadat, ehkä tuhannet työttömät tulevat työllistymään lyhytaikaisiin työsuhteisiin, jotka auttavat heitä pysymään työttömyysturvassa nykytasolla.”

  Tämän jälkeen opposition kritiikki kaikui tyhjälle salille. Näin Harakka:

  ”– Ylimielisyyden huippu? Työttömiä kurittava ”aktiivimalli” eduskunnassa, läsnä ei yhtään (0) hallituspuolueen edustajaa. Ministeristä puhumattakaan, Harakka twiittasi ja jakoi kuvan tyhjillään olevasta suuresta salista.”

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/237019-jarkyttavaa-tyottomia-suututtanut-aktiivimalli-salin-kasittelyssa-koko-hallitus

  Irvokasta, että tällä on vaikutusta satojen tuhansien työttömien elämään, mutta paikalle ei edes vaivauduta. Mennään vaan ideologian mukaan. Näyttää aika kouriintuntuvasti, kuinka paljon yhteiskunnan heikko-osaisilla on väliä.

  • Kimmo Paaso

   Yllättikö?

   • Rosa Warski

    Lukeman puolesta pakko myöntää, että kyllä. Satoja tuhansia – 10% väestöstä – koskeva päätös, ja nolla (0) hallituspuolueiden edustajaa paikalla.

    Se on tiedetty jo kauan, että kyyti on kylmää, mutta tässä mennään jo psykopatian puolelle.

   • Tari Palmroth

    Ei yllätä mikään tmän hallutuksen touhu ja tehtailu. Odotan vain sitä kun he kertovat meuhkaten miten ”pelastivat Suomen”. Kissan viikset! Mehän Suomen olemme ”pelastaneet” eläkkeiden leikkauksella ja omavastuiden korotuksilla jotka muuten kaikki ovat ”sataneet suuryritysten laariin”. Mitään tuntuvia parannuksia ei ole tehty. Sellaisia jotka helpottaisivat ihmisten elämää. Syrjäytymistä voivotellaan, mutta siihen se sitten jääkin. Pääministeri ”äättälee” aikansa ja eipä muuta.

  • Saku Timonen

   Hallitukselta joko harvinaisen ylimielistä tai sitten härskin piittaamatonta käytöstä. Luulenpa, että tästä täytyy huomemenna kirjoittaa erillinen juttu.

   • Hannu

    TEEPPÄ NIIN
    ODOTAN INNOLLA👍

  • AMK

   No,ehkä paikalle saapumattomien syy on se että heillä ei ole elämän hallintaa,eivät saavu työpaikoilleen joten he tarvitsevat kuntouttavaa työtoimintaa ilman palkkaa,karenssikin olisi aihellinen.Heitä pitää kovalla kädellä ”jämäköitää” (mikä sana?”) palkkioittamilla ja kulukorvauksimattomilla ”orjatöillä” tasavertoista kohtelua työn vieroksemisesta.
   Oikeuden mukaista minun mielestäni.Kokoomushan laittoi työttömien vihaajat asialle Vartiainen rikkaruohoja kitkemään,zysse naurettavuuden huippu työllistymään (heidän taikasanansa on työllistyminen) ilman palkkaa ja korvauksien nyky tason turvaamalla orjatyötä tekemällä?Kuka on rikollinen?Palkatonta työtä ehdottavat,palkatonta työtä teettävät,vaiko palkatonta työtä pakottamalla tekevät????Paljon on ollut kirjoituksia kuinka ulkomaalaisia käytetään hyväkseen eikä makseta sopimuksen mukaisia palkkoja???Miksi näin…suomalainen työtön kun on rikollinen

  • Sirkkuli

   Ideologisia kansanedustajia.
   Sammakoita lennättelevät suusta sen minkä ehtivät.

 2. John Krook

  Edelleen KIITOS että jaksat.

 3. RiiAnn K.

  AMK! Komppaan sua,eiköhän käräytetä Kelalle: ”No,ehkä paikalle saapumattomien syy on se että heillä ei ole elämän hallintaa,eivät saavu työpaikoilleen joten he tarvitsevat kuntouttavaa työtoimintaa ilman palkkaa,karenssikin olisi aihellinen.Heitä pitää kovalla kädellä ”jämäköitää” (mikä sana?”) palkkioittamilla ja kulukorvauksimattomilla ”orjatöillä” tasavertoista kohtelua työn vieroksemisesta.”

Kommentoi »

Comments are closed