Kun totuus sattuu tarpeeksi

-Suomessahan on jo tapahtunut terrori-isku, mutta koska tekijänä oli turvapaikkaa hakenut muslimi, niin Timonen ei kirjoita siitä.

-Timonen ei kirjoita Ohion ampumisesta, koska tekijä oli vasemmistolainen. El Pason ampuja puolestaan oli vihreä ympäristöfanaatikko.

Nyt kun omat äärioikeistolaisemme ovat saaneet vedettyä henkeä ja lukeneet tarpeeksi ulkomaisia lähteitään sekä niiden kehnoja suomennoksia, niin heillä on taas vauhti päällä. Tällaisia kommentteja tarjottiin taas toissapäiväiseen juttuuni. Eilistä juttua en antanut kommentoida ollenkaan, kuten en anna tätäkään. En ymmärrä mistä näillä kotikutoisilla rasisteilla riittää aikaa ja resursseja täyttää joka ikisen uutisen ja blogin kommenttiosio sekä kaikki nettikeskustelut omalla jankutuksellaan, jota ei jaksa lukea pirukaan.

Nyt kun presidentti Donald Trump on selvin sanoin tuominnut rasismin, fanaattisuuden ja valkoisen ylivallan, niin omille rasisteillemme tuli hätä. Siteerataan vielä Trumpin selkeät sanat:

-Nämä barbaariset iskut ovat isku kansakuntaamme vastaan. Meidän on yhtenä rintamana tuomittava rasismi, fanaattisuus ja valkoinen ylivalta. Vihalla ei ole sijaa Amerikassa.

Koska tämä totuus sattuu erityisen kipeästi, niin se sivuutetaan ja ruvetaan etsimään terrori-iskuille muita syitä. Ohion ampuja on nyt vasemmistolainen ja kommunisti. Ilmeisesti olikin, mutta se ei muuta tekoa hyväksyttäväksi saati että selittäisi muita terroritekoja. El Pason ampuja mainitsi manifestissaan valkoisen ylivallan, meksikolaisinvaasion ja väestönvaihdon lisäksi myös ympäristön, joten hänen on pakko olla äärivihreä.

Kun tämäkään vakuuttelu ei auta, niin ruvetaan mutkuttelemaan Turun terrori-iskulla ja vedetään saman tien mukaan kaikki muutkin ääri-islamilaiset terrori-iskut. Niillä halutaan jotenkin oikeuttaa äärioikeistolaiset terrori-iskut joko näkymättömiin tai ainakin hyväksyttävämmiksi. Lisäksi annetaan ymmärtää, että suvaitsevaiset eivät tuomitse ääri-islamilaista terroria.

Yksikään niin sanottu suvaitsevainen ei ole jättänyt tuomitsematta Turun terrori-iskua tai yhtään muutakaan ääri-islamilaista iskua. Niiden tuomitseminen ei tuota vaikkapa minulle pienintäkään ongelmaa. Kenelläkään ei ole milloinkaan ole ollut samalaista tarvetta ja kiirettä selittää terroritekoja pois kuin nyt on omilla väestönvaihtoon uskovilla rasisteillamme. Tässä selittelyssä haisee jokin epämäärinen syyllisyyden tunne, joka torjutaan selittämällä ja ihan suoraan valehtelemalla.

Jussi Halla-aho on Facebookissa viisastellut tuttuun tapaansa asialla. Ivallisesti hän selittää alamaisilleen, että kun turvapaikkaa hakevat muslimit tappavat ja raiskaavat, niin sitä ei saa käyttää poliitisen agendan keppihevosena, mutta kun äärioikeistolaiset tappavat, niin sitä pitää siihen käyttää. Näin hän opettaa valheellisesti omalle trolliarmeijalleen vasemmiston ja suvaitsevaiston eli vihollisen ajattelua.

Ja paskan marjat. Terroristi on terroristi, ja hänet erottaa vaikkapa maltillisesta muslimista tai rauhanomaisen kansallismielisyyden kannattajasta puukosta tai rynnäkkökivääristä. Terroristi tulee siitä typeryksestä, joka uskoo ääri-islamilaista tai äärikansallismielistä propagandaa niin täydellisen aivottomasti, että ryhtyy puheista tekoihin.

Kovin kaukana hänestä ei enää ole se, joka jaksaa kirjoitella yökaudet näille teoillle puolusteluja.

***
Kuten sanottu, niin tätä juttua ei voi kommentoida. Menkää kommentoinnin sijaan ulos kävelemään tai lätkikää itseänne vaikka märällä pyyhkeellä naamaan, jotta järki alkaisi juosta.

puheenaiheet yhteiskunta politiikka
Kommentit (0)