Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Saa vaikka tappaa

Väitetään, että maahanmuuttokysymykset jakavat kansamme kahtia. Se on vale. Ääripäiden välissä on valtava enemmistö, tolkun ihmiset.

Nykyisin löytyy paljon järkevinä ja maltillisina itseään pitäviä tolkun ihmisiä ja ihan hyvä niin. Nämä tolkun ihmiset sortuvat kuitenkin aina ja poikkeuksetta perusteettomaan ääripääajatteluun ja katsovat itse kulkevansa kultaista keskitietä. He olettavat täysin virheellisesti, että maahanmuutto- ja pakolaiskeskustelussa on olemassa enemmmän kuin yksi ääripää. Ei ole, on vain juuri meitä tolkun ihmisä ja sitten on se ääripää.

Minun on jo vuosia väitetty edustavan ääripäätä. Suuhuni on laitettu sellaisia sanoja, joita en ole koskaan enkä missään sanonut. Minun on väitetty kannattavan rajatonta maahanmuuttoa, hyväksyvän raiskaukset ja haluavan islamisaatiota. Näitä sanoja laittavat suuhuni sellaiset, jotka eivät ole koskaan lukeneet tekstejäni. He ovat muodostaneet muilta kuulemansa ja omien ennakkoluulojensa pohjalta olkinuken, jota hakkaavat innolla. Yksikään heistä ei ole edes pyydettäessä kyennyt löytämään teksteistäni mitään perusteita väitteilleen, vaikka kaikki 1 624 kirjoittamaani juttua ovat tämän saman linkin alla.

Haastan kaikki etsimään jutuistani sellaisen, jossa kannatan rajoittamatonta maahanmuuuttoa, kehun islamia, hyväksyn raiskaukset ja muut rikokset tai vaadin maahanmuuttajille parempaa kohtelua kuin muille. Ette löydä. Minä olen sitä mieltä, että Suomessa laki on kaikille sama ihonväristä, uskonnosta tai etnisestä alkuperästä riippumatta. Ketään ei saa tuomita tutkimatta eikä kansanryhmiä saa leimata yksilöiden tekojen perusteella. Kaikilla on tässä maassa oikeus ihmisarvoiseen elämään samoilla perusteilla. Minä vaadin maahanmuuttoviranomaisille ja avustustyöntekijöille työrauhaa ilman että heitä uhkaillaan väkivallalla.

Minä siis kuulun siihen suureen enemmistöön, tolkun ihmisiin. Silti te leimaatte minut ääripääksi.

Minä näytän teille sen todellisen ja ainoan ääripään. Rajat kiinni-ryhmässä iloittiin siitä, että Tukholmassa naamioituneet äärioikeistolaiset hyökkäsivät maahanmuuttajien kimppuun. Nyt on oikea meininki, kohta tehdään sama meilläkin, eläköön isänmaa.

rk 1

rk 2

rk a

Siis hetkinen, tässä kohtaa pitää ihan pysähtyä katsomaan tarkemmin.

saa tappaa

Olemme varmaan samaa mieltä siitä, että tämä on toinen ääripää. Etsikääpäs nyt sitten se toinen ääripää, jossa joku suvakiksi sanottu sanoo samaa. Etsikääpä kommentti, jossa joku SPR:n avustustyöntekijä antaa luvan tappaa rasisteja.

Sen kun löydätte, niin siinä on teille sitten se toinen ääripää. Siihen asti antakaa olla vouhottamatta kahdesta ääripäästä.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä. Nimimerkeillä tai pelkällä etunimellä yrittäjät poistan ilman selityksiä, jos kanssani ei ole sovittu poikkeuksesta. Olen totaalisen kyllästynyt tyyppeihin, jotka tulevat sanomaan, että heillä ei ole mitään sanottavaa.