VMP taas kerran

Helle on ilmeisesti pehmittänyt lopullisesti niiden päänupin, jotka tänään näkyvät jakavan Suomimedian niin sanottua artikkelia Kelan ulkomaalaisille jakamista muita runsaammista tuista. En linkitä sitä, koska en halua levittää noin tökeröjä valheita. Nämä jutut on ammuttu alas perättöminä monta kertaa jo vuosia sitten, mutta aina ne kirjoitetaan uudelleen samoja valheita toistaen.

Nyt Kelan virkailija on mukamas kertonut jollekin täysin tuntemattomalle kirjoittajalle, että suomalaisten tukia evätään laittomasti siksi, että maahanmuuttajille jäisi enemmän jaettavaa. Muka OECD:n julkaisemana faktana kerrotaan, että maahanmuuttajat saavat 4,4 kertaa suurempia tukia ja että heille maksetaan ajokortti ja autokoulu.

Yksikään Kelan virkailija ei kerro työstään tuollaisia valheita jollekin satunnaiselle kyselijälle. Toiseksi kirjoittaja ei ymmärrä suhdeluvuista yhtään mitään. Hän ei tajua, että OECD:n luku 4,4 ei tarkoita rahallisesti suurempia tukia, vaan se tarkoittaa sitä, että maahanmuuttajat saavat suhteessa enemmän tukia kantaväestöön nähden. Siis suhteessa, ei euroina. Tämä johtuu siitä, että maahanmuuttajia on kokonaismääräänsä nähden suhteessa enemmän tukien saajina kuin kantaväestöä.

Tuon autokoulu- ja ajokorttihumpuukin olen kumonnut niin moneen kertaan, että en edes muista määrää. Kyseessä on täysin perusteeton höpinä Lieksasta jo vuodelta 2011. Lukekaa täältä tarkempi analyysi.

Koettakaa nyt tolloimmatkin tajuta, että Suomimedia on yksi surkeimmin kokoon kyhättyjä valemedioita mitä tässä maassa on koskaan ollut. Ja jutun jakajat poistan kavereistani heti, kunhan olen ensin linkittänyt heille tämän juttuni. Jokin raja pitää olla tyhmyydelläkin.

puheenaiheet yhteiskunta politiikka
Kommentit (38)
 1. Geek Rousbeer
  29.7.2018, 16:21

  Kun on tarve syyllistää jokin kansanryhmä, keinoja kyllä keksitään ja, jollei keksitä uusia keinoja, käytetään vanhoja. Sillä, onko väitteissä perää, ei tunnu olevan mitään väliä.
  Työttömäthän on jo samaan tapaan syyllistetty. Yhteistä näissä olkinukke-tapauksissa lienee se, että – usein ilmeisesti keksitty – tapaus yleistetään surutta koskemaan kokonaisuutta koskevaksi. Henkistä, pahantahtoista laiskuutta.

 2. steepster.com
  29.7.2018, 16:23

  An impact wrench additionally has a vane electric motor.

Kommentointi suljettu.