Totta tuo lienee

Jokaista voi huijata joskus ja joitain kaiken aikaa. Ns. maahanmuuttokriittiset ovat niitä, joita heidän johtajansa huijaavat kaiken aikaa. He haluavat tulla huijatuiksi, he haluavat jatkuvasti vahvistusta omalle uskolleen.

Uskonveljet ja -sisaret eivät aina tarvitse edes johtajia, vaan hartaan seurakunnan tavoin he vahvistavat toistensa uskoa. Itse tarina saa olla miten läpinäkyvää valhetta tahansa, kaikki käy. Itse asiassa ne kaikkein läpinäkyvimmät valheet uppoavat ja leviävät kaikkein parhaiten.

Näin kirjoitin tammikuussa 2015 käsitellessäni somessa leviävää huhua maahanmuuttajasta, jonka kulttuuri vaati hampaisiin kultapaikkoja, jotka sitten tietenkin myönnettiin toimeentulotukena. Puolentoista kuukauden sisällä sattui kirjoitusvirheitä myöten täsmälleen samanlainen tapaus yli 2 500 kertaa, ja kertojana oli aina kirjoittajalle tuttu hammashoitaja.

Muistamme myös ne uudet lastenvaunut, jotka kustannetaan jokaiselle vauvalle erikseen. Sen tarinan keksi Jussi Halla-aho jo vuonna 2006. Siitä lähtien se on pulpahdellut pinnalle aika ajoin. Tosin syyskuussa 2014 se taidettiin ruotia niin perusteellisesti, että saattaa kulua vielä pari vuotta ennen kuin joku sen taas laittaa liikkeelle.

Mutta ei se mitään, sossun myöntämistä ajokorteista ja autoista riittää aina puhetta ja todistajia, jotka ovat kaverin siskoja. Joskus jutun liikkeelle laittaja on selvästi epävarma itsekin, joten hän hakee vahvistusta uskolleen. Näin vietti Facebookin Rajat kiinni -ryhmä pitkääperjantaita.

rk1

Ajokortti siis kustennetaan automaattisesti, ja lisäksi annetaan toimeentulotukena 3 000 euron maksusitoumus auton hankintaan. Pakko olla totta, koska internetissä niin lukee.

Mietitäänpä tosiaan. Ensinnäkään sosiaaliviraston päätöksen muoto ei vastaa todellisuutta. Joku kirjoittaa kuviteltua virkakieltä, josta puuttuu vain sana “täten”. Täten sosiaalivirasto sitoutuu…

Tuollaisia päätöksiä ei missään tehdä. Jos jossain poikkeustapauksessa autokouluun annettaisiin maksusitoumus, niin sitä ei annettaisi liikenneopettajan katseltavaksi. Asia hoidettaisiin virkatietä autokoulun laskutuksen kanssa. Jos päätöksessä annettaisiin maksusitoumus auton hankintaan, niin sitä asiaa ei kirjattaisi autokoululle annettavaan maksusitoumukseen.

Mutta ei pilata hyvää tarinaa, vaan annetaan uskon vahvistua.

rk3

rk5

rk4

Jo löytyi tutun sisko, joka vaitiolovelvollisuutensa rikkoen kertoo salassa pidettävien päätösten sisällöstä. Jo löytyi varma tieto, jonka mukaan jo turvapaikanhakijoille kustannetaan autokoulu, auto ja polttoaine. Jo löytyi tuliterän polkupyörän myyvä maahanmuuttaja. Nyt päästään kokemaan pyhää vihaa niin kuin oli tarkoituskin.

parp

Ketään ei häiritse se tosiasia, että se kaverin sisko olisi saanut potkut, jos olisi levitellyt tukipäätöksen sisältöä koskevaa tietoa. Se sisältökin on niin paksua huttua, että vaaditaan vahvaa uskoa sen nielemiseen. Ketään ei häiritse se tosiasia, että turvapaikanhakija ei kuulu toimeentulotuen piiriin, vaan saa pelkkää vastaanottorahaa. Se on pienempi kuin alin toimeentulotuki. Summat voitte tarkistaa täältä.

Löytyy sentään yksi epäilyksen ääni, joka vaiennetaan vetoamalla salaperäiseen tarveharkintaiseen tai täydentävään toimeentulotukeen. Asia on selvä, sossun tiskin alla on salaperäinen rahasäkki, josta maahanmuuttajille jaetaan rahaa.

rak

Monet näistä kommentoijista kertovat tietävänsä omasta kokemuksesta, että sitä harkinnanvaraista eli viralliselta nimeltään täydentävää toimeentulotukea on vaikea saada. Niin on, mutta se ongelma selitetään näppärästi pois sanomalla, että kyllä maahanmuuttajat sitä saavat. Kaikkihan sen tietävät ja tutun siskonmies voi todistaa, kun se osaa lukea ja on nähnyt mamun heiluttelvan sossun päätöksiä.

Ei tämäkään juttu mitään auta, sillä oikea tieto ei mene perille. Nämä eivät itse viitsi sitä hankkia, ja jos joku sitä heille tarjoaa, niin he sivuuttavat sen raivokkaasti rähisten. Niin tulee tapahtumaan taas tänään kommentiosiossa ja Facebookissa tämän jutun alla.

Joskus mietin, että vanhan kansan tarinoissa noidista oli enemmän järkeä ja logiikkaa kuin näissä nykyajan nettitaruissa.

 

Kommentit (59)
 1. timo mykrä
  15.4.2017, 09:30

  Tuntuu siltä, että kommentoijat uskovat mielipiteensä toiston muuttavan valheen todeksi. Totuudella ei ole mitään väliä.

 2. Kimmo Paaso
  15.4.2017, 09:36

  Niin, hoh hoijaa . . . Viikko sitten lähikapakassa sain myös kuulla alkuasukkaiden riveistä varmaa tietoa, miten mutiaisille maksetaan IHAN KAIKKI ja vielä lisää. Tiedusteluuni, mistä sellaista on kuultu ja kuka, oli vastaus tuo tuttu “kaveri”. Mistä kaveri sen tiesi sitten? No, sen tuttu oli nähnyt kuitteja ottomaatin ulkopuolella sen jälkeen kun mutakuono oli nostanut ison tukun rahaa . . .

  En jaksa enää edes reagoida isommasti tuollaiseen totaaliseen typeryyteen. En jaksa suuttua, en jaksa pilkata tai nolata. En jaksa muuta kuin ihmetellä monien – siinä kapakassa 99% – ihmisten suurta, syvää pimeyttä . . .

Kommentointi suljettu.