Tyhmä ei opi

Nyt kun Facebook on ruvennut tehokkaasti siivoamaan rasistisia viharyhmiä ja niihin kirjoittelijoita, niin näiden ryhmien aktiivit palaavat juurilleen pelkiksi härnääviksi koulukiusaajiksi. Sitä he ovat olleet koko ajan, mutta suuruudenhulluuksissaan he välillä ylensivät itsensä isänmaan parhaiksi pojiksi ja tytöiksi.

Kolmisen vuotta sitten törmäsin Facebookin rasistisessa Lieksan maahanmuuttoa käsittelevässä ryhmässä nettietsiväksi itseään tituleeranneeseen Mikko Parantaiseen. Koska hän ei pärjännyt väittelyssä, niin hän päätti ruveta häiritsemään minua monin eri tavoin.

Välillä Parantainen löysi elämälleen muuta sisältöä. Hänen urastaan tuli nousujohtoinen, sikäli kuin toimimista johtavan roska- ja valeuutisjulkaisu MV:n ”toimittajana”, tuomiota yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä ja päätymistä epäillyksi laittoman henkilörekisterin pitämisestä voi nousuna pitää. Nyt häntä odottaa liuta oikeudenkäyntejä, joista uhkaa seurata maksettavaksi jättikorvaukset.

Kun ura koki näin ikävän mahalaskun, niin Parantainen muisti taas minut ja löysi tästä blogistani alastomuutta.

mikko paranta

 

Ihan vain Parantaiselle tiedoksi, että jos blogini sisällön suhteen on valittamista, niin valitukset voi kohdista suoraan Apu-lehden päätoimittajalle. Jos toimintani Facebookissa hankaloituu, niin ainakin tiedän kenet nimeän epäillyksi viestiliikenteen häirintään.

Viisas ottaa moitteesta opikseen, sata lyöntiäkään ei paranna tyhmää. (San. 17:10)

 

Kommentit (16)
 1. Anteeksi, tää ny on täyttä off- topiccia…

  Kun mä aloitin koulunkäyntini vuonna -74 niin mulla ei ollut aavistustakaan miten upeita maikkoja mulla oli. Heistä jokainen olis tienannut kymmenen kertaa paremmin Etonissa tai Cambridgessä.
  Ittelleni paljastui vasta kolkytä vuotta myöhemmin kuinka mahtavia maikkoja mulla olikaan. Kun lukioon tuli koulukiusattu joka sanoi mulle, että hän sais peruutuspaikan vanhasta huippulukiostaan. Ja minä kysyin, että onko sinulla siellä yhtään kaveria?
  Kolkytä vuotta myöhemmin paljastui, että se pieni valinta oli hänen elämänsä parhaita päätöksiä.

  Minut kasvatettiin pienestä pitäen siihen, että heikompaa ei potkita.
  Nykyhallituksella taas ei vaikuta olevan äitiä eikä isää, eikä ainakaan hyviä opettajia.

 2. Jussi Gaumoff
  8.5.2017, 02:03

  ”Koska hän ei pärjännyt väittelyssä, niin hän päätti ruveta häiritsemään minua monin eri tavoin.”

  – Selvästi hän on varsin tyhmä ja huono argumentoimaan.

Kommentointi suljettu.